Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Odveden na psihijatriju

Htio je pričati o Bogu: Muškarac u Parizu nosio ruksak pun Biblija i pokušao provaliti u Neymarov dom!

Da su svjetske zvijezde, bez obzira da li dolaze iz sporta, showbizza, glazbene ili filmske industrije, na meti svakakvih čudaka, to je odavno poznato.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Francuski sportski dnevnik L' Equipe donosi nevjerojatnu priču koja je toliko neobična da je ovako na prvu u nju teško povjerovati.

Za početak, treba reći kako je glavni akter završio na psihijatriji.

Dakle, nogometaši PSG-a ove nedjelje su u 37. kolu Ligue 1 imali domaću utakmicu s Rennesom. Susret je započeo u večernjem terminu, u 21:00. Konačan rezultat bio je 4:0, a put Parižanima prema trijumfu s kojim su ostali u igri za naslov prvaka trasirao je Neymar svojim zgoditkom za 1:0 u 13. minuti.

U isto vrijeme dok je Brazilac na terenu odrađivao ono za što je plaćen, u pariškom predgrađu La Celle-Saint-Cloud, gdje Neymar živi, odvijala se prava drama.

Zasad neimenovani vjerski fanatik pokušao je provaliti u luksuznu Neymarovu rezidenciju i to tako što je na leđima nosio ruksak pun Biblija. Netko od susjeda ga je vidio i pozvao policiju koja je ubrzo stigla i uhitila ga, a poslije davanja iskaza odveden je u psihijatrijsku bolnicu u Parizu.

Francuzi pišu da je provalnik u svoju obranu rekao kako je "samo pokušao proširiti Božju riječ"…

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider