Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Lijepa priča

Bivši par osvojio obje medalje za Hrvatsku u Tokiju: Dolaze iz istog kluba, skupa su sparirali

Toni Kanaet i Matea Jelić donijeli su prve medalje Hrvatskoj na Olimpijskim igrama u Tokiju.

Galerija Matea Jelić i Toni Kanaet (Foto: S.D.)

Hrvatski tekvondaš Toni Kanaet osvojio je brončanu medalju na Olimpijskim igrama u Tokiju.

U borbi za treće mjesto u kategoriji do 80 kilograma, Kanaet je svladao uzbekistanskog predstavnika Nikitu Rafaloviča rezultatom 24:18 i tako osvojio prva mušku olimpijsku medalju za hrvatski taekwando

Prije toga četiri medalje osvojile su djevojke, na Olimpijskim igrama u Pekingu 2008. godine Martina Zubčić i Sandra Šarić osvojile su brončane medalje, a na Olimpijskim igrama 2012. u Londonu Lucija Zaninović osvojila je također brončanu medalju.

gol expired Tko je Matea Jelić, prva osvajačica medalje za Hrvatsku u Tokiju: Umalo je prekinula karijeru, spasila ju Janica divider

Ovo je druga medalja za Hrvatsku na ovogodišnjim igrama u Tokiju, a obje su donijeli članovi Taekwondo kluba Marjan iz Splita. Prvu je medalju osigurala sjajna Matea Jelić koja je pomela konkurenciju na putu do finala u kategoriji do 67 kilograma i osvojila zlatnu medalju!

Upoznali se u taekwondo klubu Marjan

Zvuči nevjerojatno, ali upravo je bivši ljubavni par osvojio prve medalje za Hrvatsku na Olimpijskim igrama u Tokiju. Kanaet i Jelić bili su u ljubavnoj vezi, ali i sparing partneri u splitskom taekwondo klubu Marjan.

Njihova veza započela je dolaskom Mateje u Split i prelaskom u isti taekwondo klub. Naravno, ondje su se upoznali, skupa su trenirali i sve više vremena provodili skupa pa na kraju i ušli u vezu.

Iako više nisu u vezi, klupske kolege razveselile su cijele Hrvatsku i učinili taekwondo jednom od najtrofejnijih sportova u našoj povijesti. Svaka čast!

 

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider