Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Velika dilema u Madridu

Je li kucnuo čas za Modrićev odlazak? Real će poštovati želje svoje legende, na stolu je basnoslovna ponuda

Godine polako stišću, a na stolu je ponuda od koje boli glava...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dok svijet sporta miruje, u madridskom Realu slažu se kombinacije za trenutak u kojem će se lopte ponovno zakotrljati po travnjaku.

Možda i najveća dilema trenutačno je sudbina Luke Modrića, piše madridska Marca. Najčitaniji španjolski sportski list piše da u klubu nisu sigurni hoće li Modrić i sljedeće sezone nositi bijeli dres.

Po njima, u dvojbama je i Modrić, koji na stolu ima bogatu ponudu Davida Beckhama i njegova Inter Miamija. Kapetanu Hrvatske reprezentacije su 34 godine i polako gubi status kakav je prije imao u Realu, a odlazak u MLS bio bi mu zadnja prilika za bogat ugovor prije kraja karijere.

gol expired Realov epski promašaj ima novu karijeru: Bio je reper, a sad maše pištoljem i prodaje kokain divider

Modrić je već postao pravi Madriđanin i sviđa mu se život u španjolskoj prijestolnici, ali svjestan je da se njegovoj karijeri bliži kraj. Tog su svjesni i u Realu, u kojem su spremni poštovati odluku legende kluba, kako ga naziva Marca.

Ukratko, Real na Modriću ne planira zaraditi - uloženih 35 milijuna eura odavno je isplatio u osam godina provedenih na Santiago Bernabeuu. Vidjet ćemo kakav će potez povući Modrić; Beckham mu navodno nudi dvostruko veću plaću od one koju ima u Realu, u kojem, po procjenama, zarađuje oko 10 milijuna eura po sezoni.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider