Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
čeka se priopćenje

Hajduk U-21 reprezentativca prebacio u drugu momčad, slijedi li transfer kod omiljenog trenera?

Darko Nejašmić nije više član prve momčadi Hajduka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

S Poljuda stiže vijest kako je još jedan igrač Hajduka prebačen u drugu momčad. Nakon što je istu sudbinu doživio Mijo Caktaš kojem ovo ljeto ističe ugovor, a novog nije htio potpisati, isto se dogodilo još jednom članu menadžerske agencije Neja Sport, Darku Nejašmiću mlađem.

Razlog nije poznat, jer se Hajduk službeno nije oglasio oko ovog poteza, a recimo i kako nije bio u kadru za utakmicu s Lokomotivom u Zagrebu.

Nejašmić je ove sezone 17 puta nastupio za Bijele, no nije se predstavio u najboljem svijetlu. Mladi U-21 reprezentativac ima ugovor do 2023. godine, ali se posljednjih mjeseci spominje kao jedan od onih koji bi prvi mogli napustiti klub.

Nejašmić, s čijim je ocem klub u permanentnom sukobu zbog neslaganja oko pitanja igrača koje zastupa, nije se uspio nametnuti ni kod trenera Tramezzanija, a njegove najbolje igre datiraju od prije par godina kada je na klupi Hajduka sjedio Siniša Oreščanin.

Upravo je Gorica jedan od klubova s kojima povezuju Nejašmića gdje bi se veznjak Hajduka ponovo spojio s omiljenim mu trenerom.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider