Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
zanimljivo

Hajduk čeka dva velika transfera? Na Poljud stižu dva viceprvaka svijeta već ove zime?

Filip Bradarić i Nikola Kalinić mogli bi stići u Hajduk.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hajduk neće stati na transferima i ovog zimskog prijelaznog roka. Na Poljud bi mogla stići dva viceprvaka svijeta s Hrvatskom.

Prema pisanju Novog lista, u Hajduk se ponovno vraća veznjak Filip Bradarić, koji je navodno odradio već razgovor s Lukšom Jakobušićem i sportskim direktorom Mindaugasom Nikoličiusom, a gledao je nedavni derbi na Maksimiru.

Želja mu je da s Hajdukom osvoji titulu, pa njegov novi povratak ne bi iznenadio.

gol expired Filip Zubčić javno prozvao Vlašića zbog izjave o Dinamu i Hajduku divider

S druge strane, sve se više priča o velikom povratku bivšeg hrvatskog reprezentativca Nikole Kalinića. Hajduk je u potrazi za novim napadačem, a kako Kalinić ulazi u posljednjih šest mjeseci ugovora s Veronom, povratak je realna opcija.

Kalinić je dobio medalju sa Svjetskog prvenstva iako nije zaigrao ni minute zbog nesuglasica s izbornikom Dalićem, iz HNS-a su mu uručili medalju, ali on se pristojno zahvalio.

gol expired Uzme li Dinamo bod u Londonu, ide u ždrijeb s respektabilnim imenima: Najzvučnije je Barcelona divider

Hrvatski napadač 5. siječnja puni 34 godine, a nakon igranja u Blackburnu, Dnjipru, Fiorentini, Milanu, Atletico Madridu i Romi ni njegov povratak ne bi iznenadio.

Hajduk bi tako već od siječnja imao u svlačionici Lovru Kalinića, Danijela Subašića, Nikolu Kalinića, Filipa Bradarića, Darija Melnjaka… Sve bivše i povremene hrvatske reprezentativce.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider