Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Borba za trofej

"Mijenjam ženu za Ligu prvaka": Realovac iznenadio suprugu, brutalno mu je odgovorila

Finale Lige prvaka između Real Madrida i Liverpoola igra se u Parizu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U tijeku su posljednje pripreme za finalni dvoboj Lige prvaka između Real Madrida i Liverpoola koji se igra ove subote od 21 sat u Parizu.

Ove sezone Madriđani su osvojili dva trofeja, španjolsku La Ligu i Superkup, a sada imaju priliku osvojiti i najelitnije europsko natjecanje, i to 14. puta u bogatoj klupskoj povijesti.

Gorica - Šibenik 1:0

Svi su fokusirani samo na pobjedu, a to zorno pokazuje izjava urugvajskog veznjaka Federica Valverdea koja je mnoge iskreno nasmijala:

VIDEO Ludnica na splitskoj rivi: Igrači Hajduka stigli na krovu busa s bakljama, dočekali ih deseci tisuća navijača Igrači Hajduka na splitskoj Rivi Igrači Hajduka na splitskoj rivi

"To je jedinstven trofej za svakog nogometaša na svijetu. Spreman sam žrtvovati puno toga za trofej, osim svog sina, pa možda čak i vlastitu suprugu", kazao je Valverde.

No nije dugo čekao na odgovor svoje supruge, novinarke Mine Bonino koja ima sličnu želju: 

"I ja bih njega žrtvovala da River Plate još jednom osvoji Copa Libertadores", odgovorila mu je na Twitteru.

Modrić peti put u finalu Lige prvaka

Inače Hrvatska će i ove godine imati svog predstavnika u toj utakmici, peti put u karijeri će to biti naš kapetan Luka Modrić. Ovog puta u Parizu ima priliku postati najstariji veznjak u povijesti koji je osvojio Ligu prvaka s 36 godina

"Do 50. godine života, kao Kauzuyoshi Miura", odgovorio je Modrić na pitanje do kad misli igrati nogomet i tako nasmijao voditelja i bivšeg nogometaša  Stevea McManamana.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider