Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
skromni naš marcelo

Brozović oduševio regiju predivnom gestom: Ženi koju ne poznaje platio operaciju

Plemenito djelo napravio je hrvatski nogometni reprezentativac Marcelo Brozović.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski reprezentativni veznjak Marcelo Brozović platio je ženi iz Sjeverne Makedonije operaciju kuka u cijelom iznosu od 3.000 eura i to samo pod uvjetom da se njegovo ime ne objavi u javnosti.

Kako u petak prenosi sarajevski portal Sport1.ba prvotimac milanskog Intera je putem mreže navijača Intera s Balkana olakšao život Makedonki koja nikad nije ni čula za njega.

gol expired Nestvarna razlika treninga pod Mourinhom i pod Solskjaerom: Zašto su Vragovi bili horor pod "Gospodinom posebnim" divider

Stranica navijača Intera je obećala anonimnost, ali na kraju je objavila kompletne podatke nakon čega su navijači Intera masovno čestitali skromnom Vatrenom  na ljudskosti i dobrom djelu koje je učinio.

Brozović nije poznavao ženu kojoj je pomogao...

"Priznajem, nisam ranije čula za njega, ali od obitelji sam saznala da se radi o vrhunskom nogometašu. Ono što mogu komentirati jeste da se radi o vrhunskom čovjeku", kazala je sretna Makedonka.

gol expired Hamilton skinuo majicu i pokazao najbolju formu u kojoj je ikada bio: Ženska, ali i muška populacija "poludjela" divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider