Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Stara kazna

Dobre vijesti za Osijek: Pogon će dvije utakmice biti bez najboljeg igrača zbog stare kazne

Isključen je 2018. godine dok je igrao za Legiju.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Osijeka u srijedu su na ždrijebu saznali da u 2. pretkolu Konferencijske lige imaju jako težak posao – moraju na noge poljskom Pogon Szczecinu, no jedan će im ga detalj ipak malo olakšati.

Naime, jedan od najboljih igrača poljskog kolektiva Michal Kucharczyk neće biti na raspolaganju za ta dva susreta protiv Osijeka, koji su na rasporedu 22. srpnja i sedam dana kasnije, zbog crvenog kartona koji je zaradio kao igrač Legije Varšave 2018. godine.

Iskusni krilni napadač protekle sezone odigrao je 30 utakmica i sa šest golova te pet asistencija pomogao odvesti ih do trećeg mjesta u ligi.

gol expired Špijuniramo za Osijek: Pogon se vratio u Europu poslije dva desetljeća, a najbolji igrač im je - Hrvat divider

Bez obzira na taj podatak, Osječani su dobili najteži posao na prvoj europskoj prepreci jer je Pogon ime koje izaziva respekt. Riječ je o klubu koji se poslije dva desetljeća vratio u Europu te je sastavio respektabilnu momčad koja je kombinacija mladih igrača iz vlastitog pogona i kvalitetnih stranaca.

gol expired Hrvatski klubovi saznali protivnike u Europi: Hajduk na dalek put, Rijeka na Gziru, Osijeku najteži ždrijeb divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider