Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
transfer-bomba?

Di Marzio donosi senzaciju: Mandžukić potpisuje za talijanskog velikana, poznato je i kada

Mandžukić bi se vratio u Italiju nakon igranja za Juventus.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kako tvrdi ugledni talijanski novinar i stručnjak za transfere nogometaša Gianluca Di Marzio, Mario Mandžukić vraća se nogometu, i to na velika vrata.

Strijelac najvažnijeg hrvatskog gola u povijesti šest je mjeseci bez kluba nakon odlaska iz Al-Duhaila, ali hrvatski napadač mjesecima trenira i priprema se u Zagrebu za svoj novi angažman, a ako je vjerovati talijanskim izvorima, to će biti veliki Milan. Navodno bi za vikend trebao potpisati ugovor do kraja sezone s opcijom produljenja na još jednu sezonu.

Ovu vijest opet treba uzeti s rezervom jer se Mandžukića povezivalo s brojnim klubovima pa je to sve propalo. Iako ima 34 godine, i dalje je tražen među europskim velikanima i Milan je sasvim realna opcija.

Mandžukić bi se vratio u Italiju nakon igranja za Juventus, iz kojeg je otišao nakon neslaganja s trenerom, a u Milanu bi zaigrao s Rebićem i Ibrahimovićem.

Osim spomenutih klubova Mandžukić je igrao za Zagreb, Atletico Madrid, Bayern, Wolfsburg i Dinamo te napravio veliku karijeru koju je okrunio rušenjem Engleza u polufinalu Svjetskog prvenstva, a zabio je i u finalu.

Milan je trenutačno prvi u Italiji, a Mandžukić bi mu pomogao u pohodu na naslov prvaka.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider