Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
neočekivano

Senzacionalan povratak legende u Barcelonu, ponudio se Kataloncima i čeka potpis

Dani Alves mogao bi ponovno obući dres Barcelone.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Barcelona ne pamti lošije dane. Katalonski velikan se nalazi u teškoj financijskoj krizi zbog koje je otišao i Lionel Messi.

Kao da to nije dosta pa su se zaredali i loši rezultati u Ligi prvaka i Primeri. Barceloni je danas realnost borba za Europu, o naslovu prvaka mogu samo sanjati.

Takvo stanje u klubu ne može gledati legendarni Dani Alves, 38-godišnji Brazilac odlučio se ponuditi Barceloni i zaigrati potpuno besplatno.

gol expired VIDEO Velika drama na Rujevici: Rijeka vodila 3:0 nakon prvog poluvremena, Dinamo izjednačio i imao veliku šansu za pobjedu divider

"Ponudio je usluge klubu i već je kontaktirao klub. Novac u ovom slučaju ne bi predstavljao problem. Klub još uvijek nije donio odluku", otkrio je novinar Oriol Domenech.

"Ako Barca smatra da sam im potreban, sve što moraju napraviti je poziv. Smatram da još uvijek mogu dati svoj doprinos", dodao je Alves.

gol expired Ipak ništa od Roberta Carlosa? Kosovo ima novog izbornika, a on bi mogao otići nakon dvije utakmice divider

Brazilski reprezentativac igrao je u najjačoj Barceloni ikad, osvajao je brojne trofeje, a do nedavno je igrao za Sao Paulo, a danas je slobodan igrač.

Stigao u Barcelonu

Dani Alves obožava Barcelonu, a već je objavio na svom Instagramu fotografiju iz voljenog grada i zaludio navijače.

Alves je u Barceloni igrao od 2008. do 2016. godine i upisao 247 nastupa.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider