Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Misija Ušati trofej

Panika u Juveu: Ronaldo bacio oko na ambiciozan projekt, očajnički želi još jednu Ligu prvaka i odlazi staroj ekipi iz Reala

Portugalac smatra kako mu je ova sezona zadnja prilika za Ligu prvaka pa odlazi u klub koji polako, ali sigurno sastavlja jednu od najmoćnijih družina u nogometnoj povijesti...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometni superstar Cristiano Ronaldo vratio se s Eura s bolnim saznanjem kako neće braniti naslov s Portugalom, njegovi su rano ispali od Belgije pa je poslije očajne sezone s Juventusom nogometni superstar morao popiti još jednu gorku pilulu, ali ovaj put u dresu reprezentacije.

Trenutačno se sa suprugom i obitelji brčka po morima na godišnjem odmoru na jahti, a dok se sprema vratiti na posao, razmišlja o budućnosti. Navodno mu je jako zanimljiv PSG-ov projekt, a činjenica kako su nedavno osigurali njegovog dobrog prijatelja Sergija Ramosa, pojačala je njegovu želju za selidbom u Grad svjetlosti.

PSG oduševljen, United razočaran

To će oduševiti predsjednika pariškog bogataša Nassera Al-Khelaifija koji bi svom sjajnom ljetnom Mercatu zasad mogao dodati još jednog asa, ali će razočarati Unitedovog šefa Olea Gunnara Solskjaera koji se nadao kako bi ga mogao vratiti u United poslije 12 godina.

Ugledni Mirror piše kako je Juventusov napadač posumnjao u svoju odluku o dolasku, koji se dogodio na današnji dan prije tri godine i poslije očajne klupske sezone razmišlja o prelasku u PSG. Stara dama osvojila je jedino Talijanski kup u prošloj sezoni, a skromnu sezonu u Ligi prvaka donekle je spasila činjenica kako su se pukom srećom u zadnjem kolu Serie A uvukli u turnir i ove sezone.

Očajnički želi još jednu Ligu prvaka

Andrea Pirlo je dobio cipelu, a na klupu se vratio autor četiri uzastopne titule u prvenstvu – Max Allegri. Ali, ključno je što nije osvojio Ligu prvaka pa njegov povratak neće biti dovoljan za nagovoriti Ronalda na ostanak u klubu. Portugalac očajnički želi podići još jedan "ušati trofej", a prelazak u PSG će mu to lakše omogućiti, smatra, a prenosi Mirror.

PSG pak neće dugo čekati kad Ronaldo odluči, spreman je već nekoliko dana po potvrdi Ramosova transfera krenuti u realizaciju još jednog ambicoznog poteza. Talijanski FootMercato također prenosi kako je Ronalda oduševio dosadašnji Khelaifijev Mercato, klupski gazda je dosad uz Ramosa doveo i Achrafa Hakimija iz Intera za 70.000.000 eura, odnosno Liverpoolova Ginija Wijnalduma bez odštete.

Talijanska jedinica Gigio Donnarumma također je pristao doći po isteku ugovora s Milanom, a taj bi posao trebao biti službeno objavljen po završetku finala Eura između Italije i Engleske u nedjelju.

U Pariz ga zove stara ekipa

Neymar je već potpisao novi ugovor, a zasad jedini Khelaifijev poraz ovo ljeto je odbijanac koji je dobio od Kyliana Mbappea. Francuska zvijezda odbija produljiti ugovor, koji će mu isteći sljedeće ljeto, no i to bi mogao promijeniti dolazak slavnog Portugalca jer ga Mbappe idolizira od rane mladosti.

Ramos će, jasno, raširenih ruku dočekati Ronalda u Parizu, a njegov dolazak navodno već priprema telefonskim pozivima. Na liniji s bivšim suigračem je i stara ekipa iz Reala, Keylor Navas i Angel Di Maria navodno su također u WhatsApp grupi „Ronaldo u PSG-u“ i hvale mu situaciju na Parku prinčeva.

Uspije li PSG ovo ljeto osigurati i Ronalda, sastavit će jednu od najmoćnijih družina u nogometnoj povijesti. Donnarumma na golu, u obrani Hakimi, Ramos, Marquinhos i Bakker. Vezna linija Pereira, Wijnaldum, Verratti i u napadu Neymar, Ronaldo i Mbappe.

Zastrašujuće...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider