Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Razgovori se vode

Cityjev as rekao i više nego što je htio: Na pomolu je spektakularan trenerski transfer!

Brazil još uvijek nema novog izbornika. Tko bi to mogao postati, dao je nagovijestiti njihov vratar Ederson.

Ederson (Foto: Afp)

Neizvjesnost oko toga tko će postati sljedeći brazilski izbornik Brazila izazvala je zabrinutost u momčadi, izjavio je vratar Ederson te dodao da su on i njegovi suigrači razgovarali o "velikoj mogućnosti" da Carlo Ancelotti preuzme tu dužnost.

Tite je napustio tu ulogu nakon što je Brazil ispao u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva u Katru nakon poraza od Hrvatske. Brazilski savez objavio je priopćenje u veljači u kojemu je demantirao izvješće da su postigli usmeni dogovor s Ancelottijem, koji ima ugovor s Real Madridom do 2024.

"Postoji velika mogućnost da dođe", rekao je Ederson novinarima uoči utakmice Brazila protiv Maroka 25. ožujka.

Ancelotti iz Real Madrida u Brazil?

Vratar Manchester Cityja rekao je da je razgovarao s nekim brazilskim igračima koji su igrali pod vodstvom Ancelottija u Real Madridu, uključujući Casemira, Viniciusa Jr. i Edera Militaa.

"Ono što su mi rekli o njemu jest da je izuzetan trener, da ga svi u momčadi vole, on je dečko koji ima vrlo uspješnu karijeru, samo pogledajte njegov CV. Vidjet ćemo u skoroj budućnosti hoće li biti ovdje ili ne. Nadam se da ćemo brzo imati novog trenera. I ja sam nestrpljiv jer ima previše nagađanja", dodao je.


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider