Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kraj

Eriksen u četvrtak trenirao prvi put, u petak odmah dobio lošu vijest

Dogovorili raskid ugovora do konca 2021. godine

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Danski nogometaš Christian Eriksen u četvrtak je trenirao prvi put poslije 173 dana stanke zbog srčanog udara koji je doživio na Euru protiv Finske, a danas je s talijanskim prvakom Interom dogovorio raskid suradnje do kraja tekuće kalendarske godine.

Ovaj potez nije ružna gesta Intera koji se rješava srčanog bolesnika, nego obaveza jer je Eriksenova karijera u Italiji ionako gotova jer na Čizmi zakon ne dozvoljava registraciju sportaša s ugrađenim defibrilatorom.

gol expired Eriksen je završio nogometnu karijeru u Italiji: Njegovo zdravstveno stanje diktira odabir novog kluba divider

Kraj suradnje bio je jedino razumno rješenje jer Eriksen želi nastaviti karijeru, a tri četvrtine plaće, koja iznosi oko 10.000.000 eura godišnje, ionako je pokrivala FIFA. Trenutačno trenira s matičnim Odenseom u Danskoj. Riječ je o treninzima najnižeg mogućeg intenziteta, a plan mu je sljedeće sezone ponovo se ubaciti u profi nogomet.

Spominjao se Ajax u kojem je napravio ime i u kojem već igra srčani bolesnik s identičnom dijagnozom Daley Blind.

gol expired Eriksen želi igrati: U Serie A više ne smije pa se nudi bivšem klubu za koji već nastupa igrač sa sličnim zdravstvenim stanjem divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider