Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
svaka čast!

Boysi dali veliki doprinos u Petrinji, pridružuje se i Torcida: Iz Splita stižu u velikom broju

Navijači su ponovno pokazali veliko srce i sjajnu organizaciju u pomoći ugroženima.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Razoran potres pogodio je Petrinju, Sisak i okolna mjesta, a pomoć je odmah počela pristizati sa svih strana. Navijačke skupine brzo su se mobilizirale.

Prvi su se pojavili Bad Blue Boysi, koji su oko 15 sati u velikom broju krenuli iz obližnjeg Zagreba.

Njihov doprinos u Dnevniku Nove TV pohvalio je reporter Andrija Jarak koji je bio na licu mjesta, a zahvale su dobili i od lokalnog medicinskog osoblja.

Akciju pomoći organzirale su i druge navijačke skupine. Torcida je poslala pomoć, a sada se sprema i mobilizacija članova.

"S obzirom na situaciju koja se dogodila u gradu Petrinji i okolici, Torcida Split je stavila svoje ljude na raspolaganje za pomoć.

Zvali su nas da sudjelujemo u akciji čišćenja grada koja počinje sutra ujutro.

Svi koji su zainteresirani odazvati se ovoj akciji, riješeno je nekoliko autobusa te vas pozivamo da nam se priključite. Polazak je večeras u 22:00 sata sa Solinske ulice u Splitu.

gol expired Stiže podrška sportaša, predivna gesta Lovrena: Stavio je svoj hotel na raspolaganje divider

Također vas molimo, lopate i drugi alat donesite u Klub navijača prije polaska autobusa. Vidimo se!", stoji u objavi koja se širi Facebookom.

Dobili smo informaciju i da je danas tijekom dana na put već krenula skupina iz Splita. Poznato je da su na put krenuli i šibenski Funcuti, a nema sumnje da i ostale navijačke skupine planiraju isto, ili su već krenule, uz to što cijeli dan skupljaju pomoć.

Nakon poplava u Slavoniji, požara u Splitu i potresa u Zagrebu, kao i brojnim drugim situacijama, navijači su ponovno pokazali veliko srce i sjajnu organizaciju u pomoći ugroženima.

Na cestama prema ugroženim područjima zabilježene su kilometarske kolone. U pomoć stižu kombiji, automobili i kamioni iz cijele Hrvatske.

Obavijest! S obzirom na situaciju koja se dogodila u gradu Petrinji i okolici, Torcida Split je stavila svoje ljude na...

Objavljuje Torcida SplitUtorak, 29. prosinca 2020.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider