Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
''Kako oni to vide?''

Bjelica poludio zbog poništenog gola za pobjedu: ''VAR je cirkus, te crte nitko ne razumije''

Nenad Bjelica bio je ogorčen nakon remija s Goricom na domaćem terenu.

Nakon što je ispao iz Kupa porazom od Rijeke na vlastitom stadionu, Osijek je ispustio dva vrijedna boda u borbi za naslov prvaka. Ove sezone sjajna Gorica nastavila je s odličnom formom, a vodila je u Gradskom vrtu do pred kraj utakmice.

Osijek je mogao na kraju stići do potpunog preokreta, ali je pogodak Ante Ercega iz 95. minute poništen nakon pregledavanja snimke. U VAR sobi su povukli famozne linije koje su pokazale kako je rame napadača Osijeka bilo najbliže vratima gostiju.

Nenad Bjelica pohvalio je goste, ali i istaknuo kako su oni zaslužili pobijediti.

''Sve smo riskirali na kraju s formacijom da poremetimo taj red kod Gorice, ali nismo uspjeli do kraja okrenuti utakmicu. VAR je poništio gol. Moje mišljenje o VAR-u se ne mijenja i to ne mislim otkad je došao ovdje, nego još od Poljske. To povlačenje crta je cirkus, VAR je cirkus, to povlačenje crta za par centimetara... Razumio bih da se gleda zaleđe za pola metra-metar. On je to povukao kako to njima ta crta odgovara, a nitko tu crtu ne razumije. Naš igrač stoji na istom mjestu između njihova dva igrača, kako oni to vide iz kuta koji nije u liniji s ta tri igrača. Oni su fenomeni i trebamo im čestitati na tome'', vidno je ogorčen bio Bjelica.

''Nikad nikome neće biti jasno. Otkad je VAR-a, prostor za manipulaciju je još veći. Pogriješi sudac, pogriješio je, Bože moj, ide dalje, ali VAR ispravlja samo očite greške suca. Ali, ako se radi o jednom centimetru, jesu li to očite greške. Ja ovo govorim i kad ide u moju korist, ova zaleđa od jednog milimetra i crte koje se povlače pet minuta, to je nonsens'', zaključio je trener Osijeka.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider