Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nevjerojatno

Barcelona službeno potvrdila: Lionel Messi odlazi iz kluba!

Nisu se uspjelil dogovoriti oko produljenja ugovora.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Legendarni Lionel Messi napustit će Barcelonu!

Katalonski gigant objavio je to službeno na društvenim mrežama i potvrdio kako će Argentinac potražiti drugi izazov u karijeri, a objava je srušila službenu stranicu i nakratko bila nedostupna.

Dogovorili se, ali ipak ništa

Povodom ovog bolnog rastanka objavili su sljedeće priopćenje:

"Unatoč tome što su Barcelona i Lionel Messi postigli dogovor i oboje imali želju danas produljiti ugovor, to se neće dogoditi zbog financijskih zapreka zbog regulacije španjolske lige."

Messi stoga neće ostati u Barceloni. Obje strane žale što se želje kluba i igrača neće moći ispuniti,“ piše u objavi na službenoj stranici. Barcelona se zahvaljuje Leu za doprinos klubu i želimo mu sve najbolje na osobnom i profesionalnom planu u budućnosti."

Dogovorili petgodišnji ugovor pa otkazali

Ova vijest dolazi kao veliki obrat u priči jer je protekli mjesec Katalonski klub slavodobno objavio novi petogodišnji ugovor, to je danas još jednom potvrdio, ali na koncu će se ipak rastati od svog najvećeg igrača svih vremena.

gol expired Stigao je odgovor koji je čekala kugla zemaljska - Messi odlučio gdje će igrati sljedećih pet godina divider

Messi je u Barcleonu stigao kao 13-godišnji dječak, za prvu je momčad debitirao 2004. godine te je u 778 nastupa postigao 672 pogotka u svim natjecanjima.

S Barcelonom je Messi osvojio 10 naslova prvaka Španjolske, sedam španjolskih kupova i četiri Lige prvaka.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider