FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
BILO JE UISTINU SVEGA

VIDEO Pogledajte sve najbolje trenutke meča Hrgovića i Zhanga

Do najveće pobjede u karijeri Filip Hrgović došao je teško i naporno, u meču gdje je prije svega pokazao karakter šampiona.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nećemo lagati ako kažemo da je rijetko tko očekivao kako bi meč Filipa Hrgovića i Zhileija Zhanga mogao potrajati 12 rundi. Posebno u maniri da je Kinezu gotovo potpuno pripala prva, a hrvatskom boksaču druga polovica meča.

No, upravo to se dogodilo, što je samo znak kako je El Animalu trebalo puno više od same boksačke vještine za odraditi ovo na pravi način. 

12 rundi vrhunskog uzbuđenja

Ponudila su tako ova dva vrhunska teškaša pravo uzbuđenje. Meč u kojem gotovo do samog kraja nije bilo izbjegavanja akcije ili nepotrebnih klinčeva. Meč u kojem su obojica pokušavali odraditi ono najbolje što znaju.

Možda se neki neće složiti s time da je Hrgovićeva izvedba bila u stilu boksača koji bi se trebao boriti za svjetsku titulu, no on je uspješno odgovorio na ono što je stavljeno ispred njega.

Tome nam jako dobro svjedoći kompilacija najboljih trenutaka meča koju je DAZN objavio, a mi smo ju podijelili ispod ovog teksta.

Pogledajte!

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider