FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
u klinču na ibizi

Boksač u usponu živi san nogometnih navijača u Italiji, ali i šire: Osvojio je popularnu voditeljicu

Dobro mu ide u ringu, ali i izvan njega.

Galerija Daniele Scardine i Diletta Leotta (Foto: Instagram) Diletta Leotta (Instagram) Diletta Leotta (Instagram) +3 Diletta Leotta (Instagram)

Popularna voditeljica Diletta Leotta omiljeno je lice u nogometnoj Italiji, ali i šire. Glavna je zvijezda emisije o Serie A na popularnom streaming servisu DAZN, a na Instagramu je prati 4,3 milijuna ljudi.

Za sve oni koji su se možda ponadali da imaju šanse kod popularne Dilette, talijanski mediji donose loše vijesti.

Gazzetta dello Sport prenosi fotografije s odmora na Ibizi na kojima izmjenjuje nježnosti s talijanskim 27-godišnjim boksačem u usponu Danieleom Scardinom, dosad neporaženom borcu s nizom od 17 uzastopnih pobjeda.

Kako će izgledati Real? Zidane uigrava paklenu kombinaciju, žestoka borba za pozicije Zinedine Zidane (Foto: AFP) Isco (Foto: AFP) Marco Asensio (Foto: AFP) +1 Vinicius Junior (Foto: AFP)

Poznat je i pod nadimkom King Toretto – po liku iz serijala Brzi i žestoki kojeg je utjelovio Vin Diesel, a čini se da je sve počelo na jednom njegovu meču. Boksačku priredbu u Milanu vodila je baš Leotta, što je istaknula i na Instagramu.

Ubrzo je objavila da je ponovno slobodna, a čini se da je u priču uletio Scardine. Talijanski boksač, poznat i po brojnim tetovažama, dolazi iz okolice Milana, ali trenira i živi u Miamiju.

Zasad mu dobro ide u karijeri, vidjet ćemo kakva je njegova budućnost u supersrednjoj kategoriji. Trenutačno je vladar te kategorije Britanac Callum Smith, a titulu ''regularnog'' prvaka po WBC-u drži Meksikanac Canelo Alvarez, boksačka superzvijezda i vlasnik četiriju šampionskih pojasa u srednjoj kategoriji.

Hajduk dotaknuo dno: Epska sramota nije slučajna. Kako ga vode i tko sve igra... Igrači Hajduka u šoku (Photo: Ivo Cagalj/PIXSEL)

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider