FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
bio bi spektakl

Stipe Miočić: "Želim se boriti na Poljudu za titulu UFC prvaka"

Miočić je u najnovijem intervjuu pričao samo o Hrvatskoj.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Legendarni UFC borac Stipe Miočić ne odustaje od karijere, želja mu je vratiti pojas UFC prvaka kojeg je izgubio protiv Francisa Ngannoua.

Kako je nedavno šef UFC-a Dana White dao nagovijestiti, Miočić bi uskoro trebao u ring protiv pobjednika meča Francis Ngannou - Derrick Lewis.

Miočić je dao intervju za Croatian Sports, hrvatski medij u Americi. Otkrio je da bi uskoro trebao stići u Hrvatsku, dotaknuo se Hajduka, a želja mu je da odradi borbu na Poljudu.

gol expired Oršić na sasvim drugoj poziciji na Euru? "Ako bude potrebno, ja sam spreman" divider

''O da, to bi bilo nevjerojatno. Volim taj hrvatski navijački mentalitet, Hrvatska je savršena zemlja… Ja sam za borbu u Hrvatskoj, na Poljudu, napravimo to'', rekao je Miočić za Croatian Sports.

Novinar Ante Kvartuč pitao je Miočića je li uživo gledao svoj voljeni Hajduk. Podsjetimo, Miočić je boravio na Poljudu prilikom svog zadnjeg dolaska u Hrvatsku i često isticao da navija za Bijele.

gol expired Legenda Vatrenih otvoreno o sukobima s Mamićem i teškoj traumi u Dinamu: "Jedna od najbolnijih situacija u životu" divider

''Nisam, ja sam više tip koji prati reprezentaciju'', iskreno će Stipe.

Hrvatska ima Cro Copa, broncu i srebro na Svjetskim prvenstvima u nogometu, Gorana Ivaniševića, Marina Čilića, vaterpoliste, košarkaše… Što je to u njima pa dolaze do tako velikih uspjeha?

''To se ne može objasniti, sve je to do mentaliteta. Uđeš u nešto i ne izlaziš bez da ostvariš nešto'', pojašnjava Miočić.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider