FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
ugrađeni mu vijci i pločice

McGregor objavio snimku iz bolnice nakon operacije i poslao poruku Poirieru

Conor McGregor operiran je u Las Vegasu nakon loma noge u meču s Dustinom Poirierom.

UFC zvijezda Conor McGregor objavila je snimku na društvenim mrežama koja će zasigurno oduševiti njegovu vojsku navijača. Irac je uspješno operiran nakon teške ozljede zadobivene u trećem obračunu protiv Dustina Poiriera na UFC 264.

McGregoru je pukla noga iznad zgloba, točnije tibija i fibula, na samom kraju prve runde, zbog čega je pobjeda tehničkim nokautom odlukom liječnika dodijeljena Poirieru.

McGregor je dobio vijke i pločice koji su mu ugrađeni u dvije kosti potkoljenice.

''Operacija je bila uspješna i rekonstruirani su mu dijelovi tibije i fibule. Liječnici su uvjereni u potpuni oporavak'', rekao je Conorov menadžer, a onda se snimkom iz bolnice javio i on.

''Operacija je prošlo sjajno. Osjećam se odlično. Šest tjedana na štakama i onda se vraćamo.''

gol expired Pogledajte zašto je Poirier poludio na McGregora dok ga je imao na leđima: Taj lik je smeće! divider

McGegor je nahvalio publiku u rasprodanoj dvorani u Las Vegasu, a onda je poslao poruku Poirieru.

''Dustine, možeš slaviti svoju nelegitimnu pobjedu koliko hoćeš, ali nisi ništa napravio. Druga bi runda sve pokazala. Ekipa, idemo zajedno gore i dolje. Vratit ćemo se jači nego ikada'', rekao je Irac.

Poiriera sad čeka okršaj za naslov protiv Oliveira. Ako ugrabi pojas prvaka lake kategorije, UFC će teško moći preskočiti ostale izazivače i dati priliku McGregoru, jednom kada se i ako u potpunosti oporavi.

gol expired McGregor sramotno pred cijelom dvoranom izvrijeđao Poirierovu suprugu, njena reakcija u kavezu je hit divider

Sigurno je to da i Poirier i McGregor žele novu borbu. Amerikanac kaže kako je to zbog uvreda i prijetnji smrću, no u pitanju je više prilika za novu veliku zaradu koju ne može dobiti u bilo kojem drugom meču. Zaradio je milijun dolara samo za nastup, a dobit će još čak 40 % novca od PPV-a, što mu garantira još koji milijun.

McGregor se trebao boriti ove godine još jednom, no sigurno ga nećemo gledati. Čini se da ima želju vratiti se, a kad se vrati, sigurni smo da će opet prirediti spektakl.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider