FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
zanimljivo

Mavrović: "Ako Alen Babić želi ozbiljan meč, tu sam, ja sam njegova razina"

Hrgoviću se pridružio i legendarni Željko Marković koji je bocnuo hrvatskog boksačka Alena Babića.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Najbolji hrvatski boksač Filip Hrgović danas je u Sesvetama održao druženje s medijima prije svog 13. profesionalnog meča.

Hrgović se 10. rujna u Klagenfurtu bori protiv Crnogorca Marka Radonjića koji je na 22 pobjede i bez poraza.

Hrgoviću se pridružio i legendarni Željko Marković koji je bocnuo hrvatskog boksačka Alena Babića.

Babić već mjesecima kroz medije i na društvenim mrežama proziva Hrgovića s kojim želi meč na jednom od hrvatskih stadiona.

gol expired Barcelona pronašla način kako se riješiti dresova Messija i Griezmanna, fotografije se šire društvenim mrežama divider

"Ako Alen Babić želi boksati, ja sam tu! Neka prođe preko mene ili ja preko njega prema Tysonu! Neka menadžer Željko Karajica dogovori taj meč. Ako hoće ozbiljan meč, ja mu se nudim. Imam 52 godine i vjerujem da mogu pobijediti. To je Alenova razina", uvjeren je Mavrović.

"Ako te on dobije, ja se ostavljam boksa", dodao je Hrgović i nastavio:

"Babić je za mene smiješan u svakom smislu. Meni je ispod časti spuštati se na taj klošarski nivo i kao čovjek i kao sportaš. Sramota je kako taj čovjek radi od sebe klauna. U boksu je petnaest godina, a nikad nije napravio neki značajniji rezultat. Išao je na kvalifikacije za Olimpijske igre i izgubio nokautom u prvoj rundi. Ja imam talent za neke bolje stvari", rekao je Hrgović.

gol expired Neymara napali da ima višak kilograma: On se odlučio oglasiti i sve pojasniti divider

Hrgoviću je otkazao Hunter u zadnji trenutak.

"S Hunterom se pregovaralo mjesecima, a on se dan prije potpisa ugovora prestao javljati i tako nas je malo izvozao. Nije mi jasno zašto su svi odbijali taj meč kad imaju priliku jako dobro zaraditi sa mnom u ringu. Valjda su zaključili da me ne mogu pobijediti, drugi odgovor nemam".

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider