FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
veliki su prijatelji

Khabib se uključio u raspravu o tome tko bi pobijedio u tučnjavi Ibre i Lukakua: Ima jasnog favorita

Khabib Nurmagomedov izjasnio se koga podržava u potencijalnom borilačkom okršaju Zlatana Ibrahimovića i Romelua Lukakua.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Minulog utorka odigran je veliki gradski derbi u četvrtfinalu talijanskog nogometnog kupa u kojem je Inter preokretom eliminirao Milan rezultatom 2:1.

Glavne zvijezde dvoboja, u dobrom i lošem smislu, bili su Zlatan Ibrahimović i Romelu Lukaku. Oni su se fizički zakačili na samom kraju prvog poluvremena kada su pale teške riječi s obje strane.

Ibrahimović je Belgijancu opsovao majku, a on mu je uzvratio s "je*em tebe i tvoju ženu". Navodno je Belgijanac u tunelu zaprijetio Ibri rečenicom "pucat ću ti u glavu", zbog čega bi mogao imati velikih problema.

gol expired Stipe Miočić u sjajnoj formi: Podsjetio je sve da ovu vježbu nikako ne smiju podcjenjivati divider

No vratimo se na taj kraj prvog poluvremena i njihov sukob glavama. U jednom su trenutku spojili glave i počeli se naguravati, a te su fotografije i videi obišli svijet.

Na Instagram profilu "433" objavljena je upravo ta fotografija s pitanjem: Tko bi pobijedio u borbi Zlatana i Lukakua? U raspravu se, jednim tagiranjem doduše, uključio i po mnogima najdominantniji borac svih vremena - Khabib Nurmagomedov.

Dagestanac, koji je i dalje u mirovini nakon 29-0 u profesionalnoj karijeri, uključio se u raspravu zajedno s još 33 tisuće ljudi i kao svoj odgovor tagirao Zlatana Ibrahimovića.

Khabib i Zlatan dobri su prijatelji, pa je tako Zlatan javno podržao njega u okršaju protiv Conora McGregora pretprošle godine. Inače, spomenuta stranica na Instagramu ima 34 milijuna pratitelja i vrlo je popularna u nogometnom svijetu.

gol expired Gol kojem se divi nogometna Europa: Ne bi ga se posramila ni Pepova Barca iz najboljih dana divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider