FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
"toliko si mrtav da si živ"

Umirovljeni UFC-ov prvak otkrio "zastrašujuće iskustvo" konzumiranja psihodelične droge s Mikeom Tysonom

Umirovljeni UFC-ov prvak muha i bantam kategorije ispričao je nedavnu anegdotu s Mike Tysonom i konzumacijom psihodelične droge.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Umirovljeni dvostruki UFC-ov prvak Henry Cejudo bio je gost popularnog podcasta Joea Rogana, tijekom kojeg je otkrio jednu zanimljivu nedavnu anegdotu vezanu za Mikea Tysona. Umirovljeni prvak u muha kategoriji i bantamu otkrio je iskustvo kušanja psihodelične droge DMT zajedno s bivšim boksačkim prvakom svijeta Mikeom Tysonom.

"Mislim da je to najbolja stvar koja mi se dogodila u životu. Natjerala me da shvatim što mi je zapravo bitno u životu. Bilo je zastrašujuće jer te ta droga odvede iz tijela. Kao da si na sudnjem danu, da ti se sudi i da si istovremeno ti sudac. Kao da si toliko mrtav da si istovremeno živ", kazao je Cejudo.

gol expired Pljušte kritike na račun Cristiana Ronalda, no možda mu je bolnije ono što je otkrio bivši liječnik Real Madrida divider

Njega je na to iskustvo na otoku Antigui odveo ni manje ni više nego preporođeni bivši boksački prvak svijeta, nekoć najopakiji čovjek na planeti - Mike Tyson. Njih dvojica su pod nadzorom lokalnog šamana konzumirali DMT, psihoaktivnu stvar koja ima snagu otkriti skrivene, ali i stvarne aspekte čovjekovog uma.

Psihodelici utječu na živčani sustav na način da mijenjaju doživljaj realnosti, iskrivljuju percepciju, stvaraju iluzije... Ljudski um doživljava novi svijet sličan snu, a cijelo iskustvo može biti prožeto strahom, tjeskobom te stravičnim doživljajima.

"Želio sam zapravo neke odgovore i da mi pokaže put kojim bi trebao krenuti nakon mirovine, no zapravo sam odveden u djetinjstvo. Vidio sam kako sam rođen, kako mi je sestra rođena, kako sam napustio dom sa 17 godina i majčinsku ljubav zamijenio vlastitim zadovoljstvom - hrvanjem. Bio sam prestravljen, ali sam istovremeno bio i zaintrigiran", ispričao je Cejudo.

gol expired Internet se sprda s Rebićevim potezom za izravni crveni: Neke fore su jednostavno za skinut kapu divider

Nije želio otkriti što je sve radio i izgovarao Mike Tyson pod "tripom", ali je rekao da je se prisjećao i borio s grijesima iz prošlosti, te da mu je 'Uncle Mike' otkrio da ga je to iskustvo izvelo na pravi put kada je bio u najgorem stanju. 

Tvar koju su pušili se naziva "toad" (kornjača), koja se dobiva sušenjem kože kornjače na staklu.

"Ta te stvar može odvesti u centar svemira", dodao je Joe Rogan, koji je također u nekoliko navrata konzumirao tu vrstu opijata.

Spomenimo i da su tijekom razgovora njih dvojica ležerno zapalili joint u studiju...

gol expired Dok su neki organizirali orgije, mlada zvijezda Engleske je u karanteni pomogla nahraniti gladnu djecu, naučila je znakovni jezik divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider