FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
nisu ništa naučili

Tko je ovdje lud? Kladionice nenormalno podcjenjuju Miočića, Ngannou je ogroman favorit

Francis Ngannou svakim je danom sve veći i veći favorit protiv Stipe Miočića u meču koji će se održati 28. ožujka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Osobe koje se bave koeficijentima vrlo su upućeni ljudi koji bi trebali poznavati sport u kojem postavljaju spomenute omjere, no ponekad se pitamo je li to uistinu tako. Čim je objavljeno da će Francis Ngannou ponovno napasti titulu UFC prvaka teške kategorije koju drži Stipe Miočić, on je odmah bio favorit u tom meču.

Podsjetimo, prije tri godine Stipe je školovao Ngannoua i maestralnim hrvanjem slavio jednoglasnom sudačkom odlukom, ali je pritom i pokazao da ima jaku bradu koja je izdržala nekoliko Kamerunčevih snažnih udaraca. Onako izdominirati Ngannoua i sada biti autsajder u revanšu, i to nakon što je dva puta zaredom dobio Daniela Cormiera?

Koeficijent na Miočićevu pobjedu u ovom trenutku iznosi oko 2,50, dok je koeficijent na Ngannoua oko 1,58. U trenutku kada su koeficijenti objavljeni Stipe je bio na oko 2,20, a Ngannou na 1,80.

gol expired Ngannou fotografijom najavio "iskupljenje", Miočić mu odgovorio: "Nažalost, mora se boriti protiv mene" divider

U anketi na stranici bestfightodds čak 70 posto ispitanika vjeruje u Ngannouovu pobjedu nokautom, a svega 22 u Miočića pobjedu tim istim načinom.

Da će meč otići do odluke, vjeruje sveukupno osam posto ispitanika, od kojih tri posto u takvom scenariji vidi Ngannoua kao pobjednika, a pet posto Stipu. 

I uoči prvog dvoboja Miočić je bio autsajder, pa je izdominirao Ngannoua i obranio naslov prvaka. Očito malo tko vjeruje u Miočićevu pobjedu i većina velikih uplata ide na Ngannoua, stoga koeficijent na njega sve više pada.

Kamerunac je nakon poraza od Miočića upisao još jedan od Derricka Lewisa, no onda se vratio s četiri uzastopna nokauta u prvoj rundi protiv Curtisa Blaydesa, Caina Velasqueza, Juniora dos Santosa i Jairzinha Rozenstruika.

Ne možemo pobjeći od činjenice da je Ngannou najopasniji nokauter današnjice, nešto poput Mikea Tysona u najboljim danima, ali isto tako ne treba zaboraviti da je Stipe vjerojatno najbolji taktičar u teškoj kategoriji koji ima odgovor za svakog suparnika.

Slavio je protiv najboljih teškaša u posljednjih 10-ak godina i u većini tih mečeva zapravo je bio autsajder. Ne sumnjamo da će se slična priča dogoditi i ovog puta.

gol expired Nakon teškog poraza od gorostasnog Rusa legendarni Alistair Overeem oduševio fanove porukom divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider