FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
"svi žele borbu jonesa i mene"

Ngannou sretan što će imati priliku osvetiti poraz protiv Miočića, optužio UFC što se borba još nije dogodila

Francis Ngannou trebao bi biti idući suparnik Stipe Miočića u borbi za naslov prvaka, no pregovori o toj borbi trenutačno su zapeli.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kamerunski nokauter Francis Ngannou svojim je pobjedama ponovno došao na vrh ljestvice izazivača za titulu UFC prvaka u teškoj kategoriji koju trenutačno drži naš Stipe Miočić.

U razgovoru za MMA Fighting Ngannou je još jednom izrazio svoje nezadovoljstvo čekanjem, za koje krivi UFC, ali je i otkrio da mu je drago što je Stipe dobio DC-a i da će s njim odraditi revanš.

"Sretan sam što je Stipe dobio. Svejedno mi je s kim se borim, ali više sam htio novi meč protiv Stipe Miočića. Bio sam zadovoljan kada je Stipe dobio. Jedina stvar koja mi je smetala u toj trilogiji Stipe i Daniela Cormiera jest zadržavanje cijele divizije koja je stala dvije godine", kazao je Ngannou i naglasio da Stipe nema veze s tim što se toliko čeka.

"Naposljetku, Stipe nije kriv za to. UFC je zadužen za organiziranje borbi. Do sada još ništa nije napravljeno", rekao je Kamerunac pa otkrio da je njegova borba protiv Jona Jonesa nešto što bi svi htjeli vidjeti.

gol expired Da, to je on na snimci: Modrić kao klinac slavio veliku pobjedu s rukometašima na povijesnom SP-u divider

"To bi svi htjeli vidjeti. Jon Jones je najbolji MMA borac svih vremena i prvi na ljestvici pound-for-pound boraca", rekao je Francis, koji vjeruje da je njegov stil ne odgovara Jonesu.

"Mislim da mu ne odgovaram. Ima dobre vještine koje mogu biti vrlo korisne u teškoj diviziji, ali ništa ne može umanjiti moju snagu. To će za njega biti nešto sasvim drugačije. Vidio sam da nabija mišiće i djeluje vrlo jako i veliko, ali mislim da mi Jones odgovara kao borac."

Ngannou je isto tako otkrio da ga ne brinu glasine da bi Jon Jones mogao uskočiti ispred njega u idućoj borbi za naslov.

"Zašto bih se morao brinuti zbog toga? Nisam zabrinut."

Sigurno je da nećemo vidjeti Stipu Miočića minimalno do travnja u oktogonu. Spominjao se ožujak, no u njemu su već dogovorene tri borbe za naslov prvaka, što znači da Miočića možemo vidjeti najranije u travnju.

U prošlotjednom podcastu Miočić je "odbio" otkriti kada će se dogoditi njegov idući dvoboj, ali je također rekao da ne želi otkriti ime svog suparnika. Na pitanje zna li ga, Stipe je rekao:

"Znam, ali neću vam reći. Borba je moguća u travnju, lipnju, srpnju... Vidjet ćemo."

Nadajmo se da će se to dogoditi što prije jer pravim MMA fanovima nedostaje najopakiji čovjek na svijetu - Stipe Miočić.

gol expired Trica za izjednačenje u zadnjoj sekundi: Ali stvarno jedna od najluđih u povijesti divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider