FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
"Bit će uzbudljivo"

Hrgović najavio dugo očekivani meč Furyja i Wildera: "Ipak malu prednost dajem njemu..."

U nedjelju iza 5 sati ujutro, u ring će Fury i Wilder koji će se u Las Vegas boriti za WBC i naslove teške kategorije.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Najbolji hrvatski boksač Filip Hrgović najavio je dugo očekivani meč Tysona Furyja i Deontaya Wildera  za WBC i The Ring naslove teške kategorije, koji će se u noći sa subote na nedjelju odrati u Paradiseu u Navadi.

Naš boksač očekuje uzbudljiv meč.

"Treći sudar Furyja i Wildera bit će dosta različit od posljednjeg, Wilder će ovaj put sigurno dati maksimum, jako je motiviran, u pitanju mu je karijera! Mislim da je zadnji put podcijenio Furyja, u meč je ušao opušteno, što je Tyson odlično iskoristio", izjavio je Hrgović.

Bez obzira na Wilderovu volju i ozbiljnost, međunarodni teškaški prvak po WBC i IBF verzijama, prednost ipak daje aktualnom WBC prvaku, „The Gypsy Kingu“.

"Wildera ne treba otpisati bez obzira kako je izgledao u posljednjem meču. Tvrdi da je na pripremama dosta toga promijenio i da ćemo vidjeti njegovo novo lice. Očekujem uzbudljiv meč, ali ipak malu prednost dajem Furyju jer je svjestan Wilderove desnice", rekao je Hrgović pa dodao.

"Zadnji put ju je dobro neutralizirao, tehnički je dobro potkovan, dosta neugodan borac, koji je dokazao da zaista može primiti i jak udarac, opet stati na noge i vratiti se u borbu", zaključio je Hrgović.


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider