FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Palo obećanje

VIDEO Filip Hrgović pred svima u Las Vegasu pitao moćnog boksačkog šefa zašto ima slabe protivnike

Ovog vikenda na rasporedu je borba Filipa Hrgovića i Emira Ahmetovića u Las Vegasu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U noći sa subote na nedjelju hrvatski boksač Filip Hrgović borit će se na Matchroom priredbi u Las Vegasu protiv Emira Ahmetovića, 34-godišnjeg njemačko-srpskog teškaša porijeklom iz Sandžaka.

Uoči borbe održana je konferencija za novinare na kojoj je Hrgović najavio meč protiv 119. teškaša svijeta prema Boxrecu, dok su promotori Eddie Hearn i Nisse Sauerland pokušali objasniti zašto Hrgović teško dolazi do protivnika.

"Nitko od prvih 15 boksača se nije htio boriti s Filipom, ali iduće godine netko od obveznih izazivača morat će se suočiti s njim. Mislim da Hrgović može biti sljedeći prvak. 2022. godina će biti godina Filipa Hrgovića", rekao je Saureland.

Hrgović je ozbiljno shvatio svog protivnika pa kratko poručio.

"Moram ostati fokusiran. Ne smijem nikoga podcijeniti. Želim se zahvaliti Emiru što je prihvatio ovaj izazov, veselim se borbi.''

Također, Eddiea Hearn je dao svoje viđenje na Hrgovićevu karijeru.

"Ortiz, Ruiz, Hunter, to su imena kojima je bio ponuđen meč s Hrgovićem, ali nitko od njih nije bio zainterisiran. Što je razlog tome", upitao je Hearn, a Hrgović mu je samo kratko odgovorio.

"To mene pitaš? Mislim da je to pitanje na koje ti trebaš dati odgovor. Ti si najveći promotor u svijetu, nadam se da ćeš pronaći nekoga tko se želi boriti sa mnom", rekao je.

Nakon toga Hearn je dao javno obećanje da će naredne godine Hrgović dobiti protivnika koji bi mogao dovesti u poziciji obaveznog izazivača.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider