FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
POBJEDA JE ZASLUŽENA

Babić prokomentirao Hrgovićev meč, ali i njegove kritičare: "E, moji jadni ljudi!"

Alen Babić nema primjedbu na pobjedu njegovog bivšeg timskog kolege i potencijalnog rivala, no zato mu nisu sjeli neki drugi komentari.

Alen Babić Instastory (Foto: Instagram)

Jasno je kako je među svima koji su pratili meč Filipa Hrgovića i Zhileija Zhanga bio i Alen Babić.

Druga hrvatska boksačka zvijezda donedavno je glasny tražila meč protiv svog bivšeg timskog kolege, no odnedavno je ratna sjekira zakopana pa mu je između ostalog poželio i sve najbolje u ovom meču.

gol expired Filipu Hrgoviću pobjeda nije poklonjena, no ne treba skrivati probleme u njegovoj izvedbi divider

Nakon što je sve završilo, Babić je jednu svoju Instastory objavu posvetio pobjedi Oleksandra Usika, kojeg je izuzetno pohvalio, ali i Hrgovića.

Kod Usyka je spomenuo poznatu izjavu Georgea Foremana, kako je boks kao jazz i kako ga, što je bolji, to manje ljudi razumije. A onda se okrenuo komentaru Filipove pobjede.

"Što se tiče mog hrvatskog kolege, dajem mu pobjedu za nijanse. No, i dalje je to čista pobjeda", napisao je Babić.

Razljutili su ga zločesti komentari

Ono na što je Babić ipak negativno reagirao su reakcije komentatora na društvenim mrežama. Jednostavno nije mogao ostati ravnodušan na (neutemeljene) kritike kakve su isti uputili Hrgoviću.

gol expired Derek Chisora: "Ne zanima me meč protiv Hrgovića jer nema fanove i u njega ne vjeruju ni njegovi promotori" divider

"E moja braćo i sestre. E, moji jadni ljudi", napisao je Babić, podijelivši slike nekoliko komentara koji mu se nikako nisu svidjeli.

I uistinu, ne razumijemo zašto toliko neutemeljenog "pljuvanja" prema uspješnom hrvatskom sportašu. Pobjeda je tu, zar ne, kao i status obaveznog izazivača. Ostalo sve što nije valjalo se stigne popraviti.

Alen Babić Instastory Alen Babić Instastory (Foto: Instagram)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider