Košarka
SPORTOVI
Košarka
pogubio se...

Analizirao utakmicu pa izgubio dar govora kada je režiser pokazao navijačicu Brazila na tribinama

Jedan od najboljih australskih košarkaša svih vremena Andrew Gaze izgubio je dar govora kada je za vrijeme minute predaha režiser prijenosa prebacio kadar s parketa na tribinu.

Plavuša na tribinama utakmice SP-a košarkaša (Screenshot)

Brazil Ace Petrovića završio je svoj nastup u drugom krugu Svjetskog prvenstva u Kini. Koban je bio poraz od Češke na startu drugog kruga, a onda je uslijedio još jedan od SAD-a, u susretu koji je Brazil morao dobiti da bi izborio četvrtfinale.

Slavlje Australije (Foto: AFP) Australija na krilima NBA trojica srušila Francusku i izbjegla SAD i Srbiju do finala divider

Upravo nam s te utakmice dolazi zanimljiv detalj koji je postao hit na društvenim mrežama. Susret je za televizijsku mrežu Fox Sport komentirao Andrew Gaze, jedan od najboljih australskih košarkaša svih vremena. 

Aco Petrović isključen protiv SAD-a (Screenshot) Aco poludio na suce pa dobio ekspresno isključenje, igrači ga morali smirivati divider

U samoj završnici, tijekom jedne minute predaha, analizirao je što bi se trebalo dogoditi da se Brazil eventualno vrati u utakmicu, a onda je za njega uslijedio prizor koji mu je oduzeo dar govora.

Režiser prijenosa uhvatio je na tribinama navijačicu Brazila u oskudnijem izdanju. Majica koju je nosila više je otkrivala nego što je skrivala, zbog čega je između ostalog komentator usred rečenice zanijemio i pratio pokrete ove plave djevojke sve dok režiser nije promijenio kadar.

Prema pisanju nekih medija, mnogi su čovjeka izvrijeđali na društvenim mrežama jer je u tom trenutku zanijemio.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider