Automoto
SPORTOVI
Automoto
Spa-Frankorchamps

Brutalan zločin trese F1 svijet: Suprug pronašao direktoricu VN Belgije u krevetu s ljubavnicom, ubio ih obje pa presudio sebi

Brutalno ubojstvo trese auto-moto svijet.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nathalie Maillet, 51-godišnju izvršnu direktoricu utrke na stazi Spa-Francorchamps, na kojoj se vozi velika nagrada Belgije, ubio je vlastiti suprug koji ju je uhvatio na djelu s ljubavnicom. Maillet nije krila da voli muškarce i žene, njezin suprug je to navodno znao, međutim nije mogao prešutjeti ovaj "in flagrante delicto“ i ubio ju je kad ju je uhvatio s dvije godine starijom Ann Lawrence Durviaux.

Franz Dubois ih je navodno zatekao u krevetu zajedno i usmrtio vatrenim oružjem pa pozvao policiju, obavijestio ih što je učinio pa metkom presudio i sebi.
Maillet je bila izvršna direktorica poznate utrke F1 od 2016. godine i smatra ju se najzaslužnijom za modernizaciju te utrke, na kojoj se utrkuje još od davne 1925. godine. Njezin je suprug također bio vrlo poznat u auto-moto svijetu jer je bio vlasnik momčadi i jedan od osnivača utrka u "VW Fun Cup" seriji“.

U braku su bili 17 godina, a oboje su se nekoć natjecali u njegovom natjecanju, ona nešto uspješnije od njega jer je uzela titulu 2006. godine.

Belgijski javni tužitelj potvrdio je kako su u njihovoj kući pronašli dva ženska tijela i jedno muško, a sve su preminule od posljedica vatrenog oružja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider