Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Obrvan: Pokazali smo zube

VIDEO Goluža zadovoljan ali upozorava: Treba malo više cijeniti loptu!

Nakon pobjede Hrvatske nad Makedonijom u četvrtom kolu Svjetskog rukometnog prvenstva (29:26), hrvatski izbornik Slavko Goluža bio je vidno zadovoljan.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Izbornik Slavko Goluža bio je zadovoljan partijom svojih pulena protiv Makedonije.

Hrvatska u nastavku slomila otpor Makedonaca i osigurala 'jedinicu'

„Čestitam momčadi na pobjedi, čestitam i protivniku i svoje sugrađaninu i bivšem treneru Ivici Obrvanu na korektnoj i kvalitetnoj utakmici. Mislim da smo i mi i oni ušli malo nervozno u utakmicu, što je i normalno. Nije bilo lako stići protivnika, no kad smo ga stigli, pojačali smo obranu i kontrolirali utakmicu. U drugom dijelu smo se dogovorili da zatvorimo liniju i da izađemo još na Lazarova, što smo dosta dobro radili. Alilović je bio na visini zadatka, išle su kontre i polukontre, mislim da smo zasluženo pobijedili“, istakao je Goluža i dodao:

„Bitan je pristup, bitna je namjere, rekao sam dečkima da je trebalo biti još malo konkretniji u napadu, imamo još uvijek odveć brzopletosti, treba malo više cijeniti loptu, ali sve u svemu trebamo biti zadovoljni.“
Izbornik Makedonije Ivica Obrvan također je bio zadovoljan igrom svoje momčadi.

„Pokazali smo zube, natjerali smo Hrvatsku da pruži svoj maksimum na ovom turniru do sada. Odigrali su jako koncentrirani meč u svim fazama, Alilović je bio na vrhunskom nivou“, zaključio je Obrvan.


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider