Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
neočekivani kiks

VIDEO Kameni bacio Ronalda i Real Madrid u očaj!

Iako je Malaga postavila novi negativan rekord u povijesti Primere po broju minuta bez postignutog pogotka, uspjela je zaustaviti pobjedničku seriju Real Madrida...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Malaga je na Santiago Bernabeu stigla kao pretposljednja momčad s prvenstvene ljestvice, no uspjela je sačuvati svoju mrežu netaknutom. Najzaslužniji za takav rezultat je kamerunski vratar Carlos Kameni, koji je izludio u prvom redu Cristiana Ronalda, a potom i Karima Benzemu, Isca, pa i našeg Luku Modrića. Real je mogao do pobjede u trećoj minuti sudačke nadoknade, ali je udarac glavom Cristiana Ronalda sa svega četiri metra završio visoko preko gola.

VIDEO Barcelona teškom mukom slavila protiv Las Palmasa

Barcelona potvrdila crne slutnje: Messi aut najmanje mjesec i pol!

Recimo i da je Realu poništen pogodak zbog navodnog zaleđa Luke Modrića, no usporena snimka pokazuje četvoricu domaćih nogometaša u nedozvoljenoj poziciji, ali među njima nije bio i naš reprezentativac. Modrić je asistirao za pogodak, ali nije priznat zbog navodnog zaleđa.

Real Madrid se tako ponovno našao u zaostatku za Barcelonom, koja je ranije slavila s 2:1 protiv Las Palmasa. Nakon nepotpunog šestog kola Barcelona ima 15, Real 14 bodova, a na vrh bi mogli izbiti Celta i Villarreal ukoliko pobjede u svojim utakmicama.

Spomenimo i da je Luka Modrić odradio svih 90 minuta susreta, dok je Mateo Kovačić ušao u 60. umjesto ozlijeđenog Jesea. Kod gostiju je cijelu utakmicu s klupe za pričuve odradio Duje Čop.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider