Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Vatreni u Austriju

Kovaču se ponudio 'novi igrač' za lijevog beka, Dudu najavio: Slavit ću gol Brazilu!

Hrvatska reprezentacija u Bad Tatzmannsdorfu nastavlja s pripremama za Svjetsko prvenstvo u Brazilu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

PRATITE SVE VIJESTI UOČI SVJETSKOG PRVENSTVA U BRAZILU

Prije odlaska na najteži dio priprema Eduardo da Silva i Šime Vrsaljko održali su press konferenciju.

Naravno da je Dudua dočekalo pitanje hoće li slaviti pogodak ako zabije Brazilu na otvaranju Svjetskog prvenstva...

"Hoću, kao i uvijek, iako je još prerano o tome razmišljati", potvrdio je Eduardo, koji je vrlo dobro igrao za Šahtar u posljednjih nekoliko mjeseci:

"Zadnjih pola godine se osjećam puno bolje nego prije. Što se tiče reprezentacije, maksimalno se radi i ne možemo dočekati da počne utakmica s Brazilom. Pričao sam s njihovim igračima s kojima igram u Ukrajini, jako nas respektiraju i nije im svejedno", poručio je Dudu.

Poput Eduarda, i Šime Vrsaljko će (vrlo vjerojatno) biti siguran putnik za Brazil. S obzirom na ozljedu Ivana Strinića, i on je u kombinacijama za pokrivanje kritične pozicije lijevog beka.

"Odigrao bih sve što izbornik traži od mene. U mlađim uzrastima reprezentacije sam to igrao, na izborniku je neka odluči. Imao sam dobru sezonu iza sebe, šteta što me ozljeda malo omela", poručio je Vrsaljko, kojem će ovo biti prvi nastup na velikom natjecanju:

"Bit će ovo prvo Svjetsko prvenstvo za mene, neopisivo je kako se osjećam. Brazilce respektiramo, ali mislim da imamo sjajnu momčad i da sa svima možemo igrati", optimist je Vrsaljko.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider