Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Neuspjela 'sačekuša'

VIDEO Huligani opet divljaju: Novi žestoki sukob Torcide i BBB-a na autocesti!

Uoči utakmice četvrtfinala Kupa između Vinogradara i Hajduka došlo je do sukoba navijača na autocesti nedaleko od Karlovca…

Huligani iz redova Torcide i BBB-a opet su se sukobili na autocesti, ovaj put kod tunela Sv. Marko kraj Karlovca nešto iza 13 sati. Na mjesto događaja zaputila se policija. Iz PU karlovačke potvrdili su sukob na A1, ne zna se još točno koliko je osoba privedeno.

Hajduk ovaj put bez drame: Visoka pobjeda u četvrtfinalu Kupa

Kako neslužbeno doznajemo, Torcida je radila sačekušu za BBB-e, no ovi su osujetili što se sprema te su iako u manjem broju stigli 'dobro opremljeni' i natjerali napadače u bijeg. Nekolicina navijača ležala je ozlijeđena na autocesti, većinom pripadnici Torcide, a u obračunu su se koristile palice i šipke. No, nitko se od ozlijeđenih nije prijavio u bolnicu.

Navijači Hajduka bili su na putu prema Mladini kraj Jastrebarskog gdje je njihov klub igrao prvu utakmicu četvrtfinala Kupa protiv Vinogaradara, dok su BBB-i putovali u Pulu na utakmicu s Istrom.

Nastavak je to obračuna ovih navijačkih skupina na autocesti. Posljednji takav okršaj Torcide i BBB-a datira od 16. travnja prošle godine. Tada je nedaleko od čvora Otočac na autocesti A-1 izbio masovni obračun.

Nije jasno kako huligani uvijek uspiju izbjeći policiju. Ona je osiguravala odmorišta, a ovi su se potukli nasred autoceste. Ovaj put su im  pogodovale i satnice utakmica. Dinamo je u Puli igrao u 17 sati, a Hajduk kod Jastrebarskog dva sata ranije, idealno za ovakav huliganski scenarij.


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider