Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
netko je (opet) sebičan

Nije samo Guardiola 'problem', napeto između zvijezdi Bayerna

Iako Bayern trenutno igra najbolji nogomet u Europi, nije sve idealno u bavarskoj prijestolnici.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon dva naslova prvaka Njemačke, u posljednjoj godini ugovora Pepa Guardiole u Bayernu traži se i konačno naslov u Ligi prvaka. U posljednje dvije godine Real i Barcelona razbijali su Bavarce u polufinalima, ali Bayern opet izgleda zastrašujuće. Igraju lijepo, napadački i efikasno, ubojito…

Čelnici Bayerna 'sišli s uma': Guardioli nude astronomski ugovor

Jeste li iznenađeni promjenom na vrhu? Brutalno jaki, ali imaju dva kompleksa

Nije samo Dinamo primio pet komada. Dobio ih je i Arsenal u Ligi prvaka. Dobili su ih i Wolfsburg, Borussia Dortmund i HSV u Bundesligi, a Stuttgart i Köln prošli su samo četiri u mreži.

Ali, nije sve idealno jer arhitekt ovakvog Bayerna i dalje nije potpisao novi ugovor. Bayern mu nudi više od 20 milijuna eura po sezoni, ali Katalonac još ne želi reći ostaje li unatoč tom rekordnom ugovoru za jednog trenera.

Bild piše kako idilu remeti još jedna stvar. Navodno ne postoji baš prevelika ljubav između Roberta Lewandowskog i oporavljenog Arjena Robbena. Poljak nezaustavljivo trpa suparničke mreže, ali ne baš često na asistenciju Nizozemca. U posljednjih 25 ligaških utakmica kada su bili na terenu, Lewu je Robben asistirao tek tri puta.

U pobjedi 4:0 protiv Stuttgarta Lewandowski se otvoreno ljutio na suigrača kojeg mnogi optužuju da je presebičan u igri. Njegove reakcije na terenu potkrijepio je odgovorom na pitanje nakon utakmice:

''Ne želim ništa reći oko toga, sve ste vidjeli na terenu.''

Njemački mediji odmah su za mišljenje pitali sportskog direktora Matthiasa Sammer kji ima dovoljno briga sa šutnjom Guardiole.

''Nemam problema s time da se igrač naljuti na igrača tijekom utakmice. Sjetite se samo koliko sam puta ja bio ljutit na suigrače'', poentirao je Sammer.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider