Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Čija je to sramota?

Hajduk i Futsal Dinamo gledalo 13.500 tisuća, ostatak HNL-a ukupno 4.500 navijača!

Prošlih dana svjedočili smo katastrofalnoj posjeti hrvatskih stadiona, izuzev Poljuda.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Malonogometni ili Futsal klub Dinamo, kojeg su ove sezone osnovali navijači, opet je igrao u krcatoj dvorani Dražen Petrović. Već drugu utakmicu zaredom u Ciboni je futsal gledalo 5.500 navijača. Užarena atmosfera kakva se samo poželjeti može, BBB-i u najjačem izdanju, žene, djeca…

VIDEO Ludilo u Ciboni: Dinamo srušio prvaka pred tisućama navijača

Sinoć je pred punom dvoranom pao i aktualni prvak Hrvatske Alumnus nakon velikog preokreta. Delirij među navijačima Dinama i dizanje dlaka na tijelima prisutnih. Kao u najljepšim vremenima za Dinamove navijače.

Tih je pet i pol tisuća navijača, vjerovali ili ne, više nego ukupna posjeta na četiri utakmice prošlog kola HNL-a. Osim, naravno, Hajduka koji je okupio osam tisuća svojih navijača na Poljudu iako se očekivalo puno više.

U Kranjčevićevoj je bilo 300 gledatelja na utakmici Zagreb – Istra. U Zadru 200 protiv Lokomotive, a u Osijeku 900 protiv Slaven Belupa. Na Maksimiru je samo 3100 gledatelja gledalo borbu za naslov prvaka između Dinama i Rijeke. Od toga je oko 800 navijača stiglo iz Rijeke.

Dakle, Hajduk i 'navijački' Dinamo igrali su pred ukupno 13 i pol tisuća navijača, a ostatak HNL-a, uključujući sudar Dinama i Rijeke, pred 4 i pol tisuće. Složit ćete se, to je velika sramota za hrvatski nogomet, a podsjetimo, vodstvo HNS-a ima 'jednoglasnu podršku šefova županijskih saveza'.

Posjeta na utakmicama prošlih dana

Zagreb – Istra 300
Dinamo – Rijeka 3100
Zadar – Lokomotiva 200
Osijek – Slaven 900
Hajduk – Split 8000
Futsal: Dinamo – Alumnus 5500
Hokej: Medveščak – Baris - 3500
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider