Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Odmah u akciju

Je li ovo jasan znak gdje će Guardiola? Krenuli po zvijezdu Reala

Nakon što je potvrđeno da napušta Bayern, još nije (službeno) poznato gdje će trenersku karijeru nastaviti Pep Guardiola.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Da će Premierliga biti iduća postaja Pepa Guardiole, to nije sporno još otkako je potvrdio da odlazi iz Bayerna.

Dovodilo ga se u vezu s Arsenalom, Chelseajem, Manchester Unitedom i Manchester Cityjem, a čini se kako ćemo ga od ljeta gledati na klupi ovih posljednjih.

Naime, engleski mediji donose informaciju kako je Pep Guardiola dao znak Ferranu Sorianu i Txikiju Begiristainu da realiziraju transfer Realova veznjaka Isca.

Za one koji ne znaju, Soriano je izvršni direktor, a Begiristain direktor nogometa u - Manchester Cityju. S Guardiolom se poznaju još iz igrački dana, a izvrsno su surađivali u Barceloni s kojom je Pep postavio brojne rekorde i osvojio pregršt trofeja.

Isco je pak cijelu ovu sezonu nezadovoljan minutažom koju mu daje Rafa Benitez i volio bi promijeniti sredinu. Protiv odlaska u City nema ništa, tim više ako ga bude trenirao Guardiola.

Dijete Valencije, nakon dvije sjajne godine (2011.-2013.) u Malagi, s kojom je pod vodstvom sadašnjeg menadžera Cityja Manuela Pellegrinija igrao u četvrtfinalu Lige prvaka i ispao od Borussije Dortmund, Isco je za 30 milijuna eura prešao u Real Madrid gdje je prilično nezadovoljan.

Još ćemo vidjeti gdje će (i hoće li uopće otići) Isco, ali ako je istina da po naredbi Guardiole City dovodi pojačanja, onda je to - to. Upitnik manje na nogometnoj tržnici.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider