Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Najzaslužniji za pobjedu

VIDEO ''Epic Brozo'' junak Intera: S dva pogotka srušio Jurićevu Genou

Marcelo Brozović postigao je dva pogotka i bio najzaslužniji za pobjedu Intera protiv Genoe u posljednjem dvoboju 16. kola Serie A.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski nogometni reprezentativac Marcelo Brozović postigao je oba pogotka i bio najzaslužniji za pobjedu Intera protiv Genoe od 2-0 u Milanu.

Brozović je prvi put zatresao mrežu u Genoe u 38. minuti, kad mu se lopta odbila nakon udarca iz kuta, a hrvatski reprezentativac odlično naciljao i 12-ak metara pogodio donji lijevi kut gostujućeg gola.

Momčad pod vodstvom hrvatskog trenera Ivana Jurića stvarala je prilike pred Interovim vratima, ali što zbog nedovoljne preciznosti u završnici, što zbog odličnih reakcija domaćeg vratara Samira Handanoviča, Genoa nije uspjela postići pogodak.

Promašaje gostiju u 69. minuti ponovno je kaznio Brozović. Portugalac Joao Mario prošao je po lijevoj strani, ubacio u sredinu kaznenog prostora, gdje je spreman čekao Brozović i mirno pogodio za konačnih 2-0.

Inter se s nova tri boda probio do osmog mjesta s 24 boda, dok je Genoa ostala na 13. mjestu s 20 bodova. U vodstvu je Juventus s 39 bodova, sedam više od Rome i Milana koji će u ponedjeljak na rimskom Olimpicu međusobnim dvobojem zaključiti 16. kolo Serie A.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider