Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
''Ovo je velika stvar''

Realov najveći posao: Ronaldo do kraja karijere u Madridu!

Real Madrid organizirao je press konferenciju povodom Ronaldovog produljenja ugovora.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Cristiano Ronaldo produljio je vjernost Realu na još tri godine, sve do 2021. To je Ronaldovo drugo produljenje od kada igra za madridski klub, prvo je bilo 2013. godine. Ako ugovor s Realom odradi do kraja, tada će imati 36 godina.

Događaj koji je održan povodom Ronaldovog potpisivanja započeo je kompilacijom njegovih najboljih trenutaka u Realu i govorom Florentina Pereza.

''Ti si legenda Real Madrida jer si najbolji strijelac kluba. Ti si najbolji strijelac u povijesti Lige prvaka i imaš tri Zlatne lopte, četiri Zlatne kopačke i tri nagrade za najboljeg strijelac španjolskog prvenstva. Svi ti uspjesi te čine jedinstvenim i nezaboravnim'', poručio mu je predsjednik Reala te nadodao:

''Cristiano, zbog onoga što ti značiš, zbog toga što ne odustaješ i uvijek želiš još, moraš ostati ovdje u svojoj kući, u Madridu. Prije nekoliko godina sudbina je odredila da se priključiš našem klubu kako bi postali još veći. Čestitam ti na tome.''

''Ovo je poseban dan za mene. Real Madrid je moj klub, tu je moj dom te je ovo jedinstven trenutak. Real je najbolji klub na svijetu i to je vrlo važno za mene. Želim nastaviti pisati povijesti u sljedećih pet godina, davati sve od sebe i zabijati golove. Zato hvala svima koji su uz mene'', izjavio je Ronaldo.

Osim Ronalda, Real je produljio ugovore i s drugim važnim igračima poput Kroosa, Modrića i Balea te tako osigurao okosnicu momčadi za godine koje dolaze.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider