Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Prokockali veliku prednost

Bilić isključen, West Ham ispraćen s Upton Parka koncertom zvižduka

Bilićeva je momčad propustila vodstvo 2-0 do kojeg je stigla pogocima Valencije (23) i Zaratea (51). No, u samo četiri minute Collins je zaradio dva žuta kartona i morao napustiti igru u 59. minuti.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši West Hama pod vodstvom bivšeg hrvatskog izbornika Slavena Bilića nisu uspjeli stvoriti prednost za uzvratnu utakmicu 3. pretkola Europske lige nakon što su na svom Upton Parku odigrali samo 2-2 protiv rumunjske Astre.

Bilićeva je momčad propustila vodstvo 2-0 do kojeg je stigla pogocima Valencije (23) i Zaratea (51). No, u samo četiri minute Collins je zaradio dva žuta kartona i morao napustiti igru u 59. minuti, dok je u samom finišu utakmice Bilić udaljen na tribinu, nakon burne reakcije poslije žutog kartona koji je dobio Payet.

Rumunji su igrača više iskoristili za izjednačenje do kojeg su stigli pogocima Boldrina (71) i autogolom nesretnog Angela Ogbonne (82) koji je u pokušaju ispucavanja loše zahvatio loptu i prebacio svog vratara Adriana.

Igrači su u svlačionicu ispraćeni zvižducima gledatelja na Upton Parku, ali dobar dio njih bio je upućen i sucu dvoboja, Švicarcu Adrienu Jaccottetu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider