Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Tri gola u 11 minuta

VIDEO Kakva golijada: Barca u spektakularnoj utakmici izgubila od Celte

U posljednjem dvoboju 7. kola španjolskog nogometnog prvenstva Celta je u Vigu iznenađujuće pobijedila Barcelonu s 4-3 (3-0).

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Celta je ponovno pobijedila Barcu. Nakon prošle i pretprošle sezone, Enrique je opet pokleknuo u Vigu. I ovaj put Barcelona je završila s četiri komada u mreži, kao prošle sezone.

Celta je put ka pobjedi prokrčila sredinom prvog poluvremena kada je u 11 minuta postigla tri gola, strijelci su bili Sisto (23), Aspas (31) i Mathieu (33-ag). Barceloni se to nije dogodilo od 2001. i gostovanja kod Villarreala.

Barcelona je nagovijestila mogući preokret s dva gola početkom drugog poluvremena preko Piquea (58) i Neymara (64-11m), ali ključnom se pokazala velika pogreška vratara Ter Stegena koji je prilikom ispucavanja jedne lopte pogodio Hernandeza (77) u glavu, a lopta se od igrača Celte odbila u mrežu za 4-2. U preostalom vremenu je Pique (87) svojim drugim golom uspio tek smanjiti na konačnih 4-3.

Bila je to prva utakmica Barcelone od 2009. godine da je postigla tri ili više golova i izgubila. Ovu utakmicu također je bila bez ozlijeđenog Lionela Messija, a Enrique je riskirao počevši susret bez Inieste, Rakitića i Mascherana. Hrvatski reprezentativac odgledao je cijelu utakmicu s klupe.

Barcelona je tako ostala četvrta na ljestvici s 13 bodova, koliko ima i peti Villarreal. Dva boda više imaju madridski sastavi Atletico i Real, a jedan treća Sevilla. Celta je ovom pobjedom skočila na 10. mjesto s deset bodova. Treba spomenuti da i Barca i Real nisu pobijedili u tri utakmice u prvih sedam kola.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider