Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Čeka nas sapunica?

Ancelotti kvari veliki posao Reala: Bio je to uvjet da dođe u Bayern

Bayern će sljedeće tri sezone trenirati Carlo Ancelotti, koji je ovog ljeta dobio otkaz u Realu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Baš poput Pepa Guardiole prije dvije i pol godine, i Carlo Ancelotti stiže u Bayern nakon jednogodišnjeg odmora. Pristao je preuzeti bavarskog velikana s kojim kreće u napad na titulu prvaka i u četvrtoj državi. Osvajao je naslove u Italiji, Francuskoj i Engleskoj, dok mu u Španjolskoj s Realom to nije uspjelo.

Madridski AS donosi vijest objavljenu na naslovnici svog tiskanog izdanja u kojoj je opet glavna tema bivši trener Reala. Tvrde kako će Don Carlo svojim dolaskom u München pokvariti veliki transfer kojeg je spremao Florentino Perez. 'Operacija Lewandowski' sigurno neće uspjeti već ovog ljeta, jer ostanak sjajnog poljskog napadača bio je jedan od najvažnijih uvjeta koje je Talijan postavio pred čelnike Bayerna.

U svoju trogodišnju avanturu Ancelotti želi krenuti s Lewandowskim, a vidjet ćemo hoće li uspjeti zadržati 27-godišnjeg golgetera do njegove 30. godine. Poznato je da je njegova želja igranje u Realu te da je njegov agent Cezary Kucharski nedavno gostovao u loži Santiago Bernabeua.

''Ne bih govorio o Realu, situacija nije jednostavna'', rekao je prije samo nekoliko dana Lewandowski.

Mogu Madriđani još uvijek 'slomiti' Bavarce, ali to bi morala biti ponuda skoro u rangu onih najvećih transfera Florentina Pereza. Bayern bi, tvrdi As, pristao na prodaju samo ako bi im ostalo dovoljno novca da kupe zamjenu top svjetske klase.

Što se plaće tiče, PSG navodno nudi i više od Španjolaca. U Bayernu ima 10 milijuna eura godišnje, Real bi mu dao 12, a pariški šeici čak 15 milijuna. Hoće li silni milijuni pokolebati Lewa koji tvrdi da mu je u Münchenu predivno, ali… Uvijek ima taj 'ali' odnosno pokoji milijun na računu više.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider