Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Izbornik blago euforičan

Dalić priznao da igra nije na nivou: ''Ovo je takva grupa, bit ćemo prvi i ići na Svjetsko prvenstvo''

Hrvatskom izborniku osmijeh nije silazio s lica poslije druge uzastopne pobjede u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo.

U trećem kolu skupine H kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo Hrvatska je pobijedila Maltu 3:0 i zasjela na prvo mjesto.

Premda igra ponovno nije bila bogzna kakva, druga uzastopna pobjeda i prva pozicija u skupini bili su dovoljan razlog da izborniku Zlatku Daliću se pojavi osmijeh na licu.

"Čestitam dečkima na pobjedi i na prvom mjestu u grupi poslije prve tri utakmice. Imali smo 10 teških dana, mučili smo se previše, ali evo, to je prošlo i iza nas. Očekivali smo više od šest bodova, ali što je tu je", bile su prve Dalićeve riječi poslije utakmice.

"Drugo poluvrijeme sam morao uvesti igrače koje nisam planirao... Znam da igra nije na nivou na kojem bi ja htio da bude, ali vjerujte mi da će to biti dobro."

Sada se igrači vraćaju u svoje klubove, a zatim će se za dva mjeseca ponovno okupiti, na pripremama za Europsko prvenstvo.

gol expired Pogledajte golove: Perišić i Modrić su morali ući s klupe da bi Hrvatska sredila Maltu divider

"Na Europskom prvenstvu mora biti bolje i bit će bolje, ja sam to siguran i uvjeren, neke stvari smo i danas vidjeli", istaknuo je Dalić.

Skupina H će očiti biti jako neizvjesna do samog kraja.

"Rekao sam da će biti takva grupa, sedam dana, tri utakmice, nikom neće biti lako. Slovenija je protiv Hrvatske dala 120 posto, potrošila se maksimalno i onda nije napravila ništa u ove dvije utakmice koje su uslijedile. Mi znamo što je naš cilj, bit ćemo prvi u grupi i ići ćemo na Svjetsko prvenstvo", zaključio je Dalić.

Jeste li zadovoljni sa šest bodova Vatrenih iz prve tri utakmice?

Ukupno glasova:

gol expired Rezultat druge utakmice u hrvatskoj skupini veseli Vatrene: Slovaci iznenadili favorita divider

Sažetak utakmice Hrvatska-Malta

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider