Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Poslao poruku Majeru

EKSKLUZIVNO Luka Modrić za Dnevnik Nove TV o Rusiji: "To je najvažnija utakmica od 2018., znamo što je u igri..."

Utakmicu Hrvatske i Rusije na Poljudu najavio je kapetan Luka Modrić.

Uoči ključnog dvoboja kvalifikacija za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Kataru između Hrvatske i Rusije na Poljudu, kapetan Luka Modrić ekskluzivno za Dnevnik Nove TV najavio je sutrašnju utakmicu.

Nakon svih uspjeha i trofeja, klupskih i reprezentativnih, Modrić će ponovno povesti reprezentaciju Hrvatsku protiv Rusije na Poljudu koju je na društvenim mrežama najavio kao "utakmicu godine".

Ovo je njegov 146. nastup za reprezentaciju Hrvatske.

"Od Svjetskog prvenstva 2018. godine ova je utakmica najvažnija za ovu ekipu jer znamo što je u igri, direktan plasman u Katar. To želimo ostvariti sutra i ja vjerujem da ćemo to i ostvariti uz pomoć publike, uz našu dobru igru", rekao je kapetan koji je zbog ozljede propustio prvi susret protiv Rusije koji je završio rezultatom 0:0 u Moskvi.

"Ne bih se htio previše baviti njima. Dobra su ekipa, to su pokazali kroz ove kvalifikacije, prvi su u skupini, a to dovoljno govori o kakvoj se ekipi radi, ali mislim da je najbitnije kakvi ćemo mi biti sutra. Bitno je da nastavimo u istom ritmu. Vjerujem da ćemo biti pravi", rekao je.

Zlatko Dalić EKSKLUZIVNO Zlatko Dalić za Dnevnik Nove TV: Izbornik ima još dvije dvojbe za prvi sastav protiv Rusije divider

2008. godine na utakmici finala Kupa Hrvatske između Dinama i Hajduka, s Modrićem je na teren izašao tada ponosni desetogodišnjak, a sada reprezentativac Hrvatske Lovro Majer koji je u prvom ozbiljnijem susretu zabio čak dva pogotka.

"Za prvi nastup od početka odigrao je jako dobru utakmicu, zabio je dva gola i neka samo tako nastavi. Talentiran je, ima posebnu kvalitetu, samo treba raditi na sebi i nastaviti tako. Ja se nadam da će u budućnosti biti jedan od nositelja hrvatske nogometne reprezentacije", poručio je Modrić nogometašu Rennesa.

Valerij Karpin Rusi nisu htjeli trenirati na Poljudu: Stigli su tek poslijepodne, a osebujni Karpin tvrdi - "Kod Hrvata nema nepoznanica" divider

Sutra će reprezentativci imati podršku rasprodanog Poljuda, više od 30 tisuća navijača skupit će se na tribinama, a Modrić kaže kako će im trebati njihova podrška od prve do zadnje minute.

"Vjerujemo, svaki put je publika, bez obzira gdje igrali, bila naš 12. igrač, a tako će biti i na Poljudu. Trebat će nam podrška svih 90 minuta, od početka do kraja. Kako god se utakmica razvijala, treba nam njihova podrška da nas vode do željenog cilja", zaključio je kapetan hrvatske nogometne reprezentacije. 

Standings provided by SofaScore LiveScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider