Naslovnica
SPORTOVI
Naslovnica
Pogosnosti za igrače

FAVBET prelazi na „jedinstveni novčanik“ zbog veće udobnosti za igrače

FAVBET napušta praksu stvaranja više novčanika na igračevom osobnom računu na Favbet.hr platformi i implementira vlastito Single Wallet rješenje koje korisnicima olakšava upravljanje njihovim računima. Migracija na novi sustav je automatska i neće zahtijevati nikakve radnje od korisnika.

PR (Foto: PR)

„Single Wallet“ zamjenjuje prethodni sustav u kojem su casino igrači i kladioničari morali kreirati poseban račun za svaki način plaćanja bez mogućnosti prijenosa sredstava među različitim računima. Za razliku od prethodnog pristupa, „jedinstveni novčanik“ objedinjuje sve korisničke račune te omogućuje uplate i isplate korištenjem različitih kartica i sustava plaćanja.

Glavna prednost koju korisnici FAVBET-a dobivaju prelaskom na „jedinstveni novčanik“ je jedan račun za sve načine plaćanja. To znači da sada nema potrebe za stvaranjem zasebnih novčanika za kartice, Skrill ili druge metode plaćanja.
„Ovo nije ažuriranje postojećeg sustava, već rješenje razvijeno od nule, koje ne samo da dodaje praktičnost, već i znatno povećava mogućnosti naše platforme. Naizgled promjene nisu značajne, ali zapravo se radi o pravom bankarskom sustavu, koji je po svojoj funkcionalnosti i učinkovitosti najsličniji rješenjima koja koriste vodeće financijske institucije", kaže Serhii Kostiushkin, Voditelj odjela za inženjering u Betinvestu.
Prema riječima voditelja tehnološkog odjela tvrtke, razvoj novog sustava bio je neizbježan jer je prethodno rješenje stvoreno prije dosta vremena i više nije moglo pratiti rast tvrtke i broja korisnika. Osim toga, njegova zastarjela arhitektura znatno je zakomplicirala financijsko računovodstvo i pretjerano opteretila platformu. Novi sustav obrađuje pet puta više transakcija, a pritom je znatno stabilniji i ne zahtijeva toliko resursa.
Single Wallet načelo danas je standard za vodeće svjetske kladionice i casina. Sada će korisnici FAVBET-a moći iskusiti sve njegove prednosti.

Igre na sreću mogu uzrokovati ovisnost. Igraj odgovorno.
Osobama mlađim od 18 godina nije dozvoljeno sudjelovanje u igrama na sreću.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider