Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Drama pred Euro 2020

Tražili su karantenu za cijelu reprezentaciju Španjolske, a sada i oni imaju pozitivnog igrača na koronavirus

Do utakmice Europskog prvenstva Španjolska - Švedska ostalo je samo šest dana.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nastavlja se drama s koronavirusom pred Euro 2020 koji počinje za samo tri dana. Švedski reprezentativac Dejan Kuluševski pozitivan je na koronavirus, objavio je danas doktor švedske nogometne reprezentacije na konferenciji za novinare.

To znači da švedski veznjak mora u desetodnevnu karantenu, što znači da će sigurno propustiti prvu utakmicu Europskog prvenstva 2020 protiv Španjolske, koja je na rasporedu u ponedjeljak, 14. lipnja.

Zanimljivo, prije samo dva dana pojavila se informacija da je Sergio Busquets pozitivan na koronavirus, zbog čega je cijela španjolska reprezentacija otišla u izolaciju na nekoliko dana.

U izolaciji će se testirati svaki dan, kako bi otklonili sumnju da se još netko zarazio, ali Šveđani smatraju kako to nije dovoljno. Štoviše, oni su zatražili da španjolski nogometaši odrade desetodnevnu karantenu iako je do utakmice Španjolska – Švedska ostalo samo sedam dana!

Prema pravilima, prije svakog putovanja na određenu utakmicu svi nogometaši moraju biti negativni na PCR testu. To što Šveđani traže desetodnevnu karantenu za Španjolce nema uporište u pravilima.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider