Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pamti bolje dane

Društvene mreže uništavaju Harryja Kanea: Englezi mu se ne prestaju rugati nakon utakmice sa Škotskom

U dvije utakmice Eura 2020, Harry Kane nije upisao niti jedan udarac u okvir vrata.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U susretu 2. kola skupine D na Euru 2020, Engleska i Škotska su odigrali 0:0 na londonskom Wembleyju.

Bila je to skromna predstava, a čini se kako su obje momčadi bile zadovoljne nulom. Međutim, engleski navijači nikako nisu zadovoljni igrama napadača Tottenhama Harryja Kanea u dresu engleske nogometne reprezentacije.

Već drugu utakmicu zaredom Kane nije uspio upisati niti jedan udarac u okvir vrata, a u prvom poluvremenu imao je tek deset dodira s loptom, najmanje od svih igrača na terenu.

Od toga je samo jedan dodir s loptom imao u protivničkom šesnaestercu, što znači da je bio u potpunosti izoliran.

gol expired Kalkulacije: Pobjeda je ključna za prolaz, a evo o čemu ovisi je li to dovoljno za drugo ili treće mjesto divider

Iako biste očekivali da će nakon takve partije ostati u svlačionici nakon poluvremena, to se ipak nije dogodilo, što je još više razbjesnilo engleske navijače koji su "zapalili" društvene mreže s izrugivanjem na Kaneov račun.

Do kraja utakmice upisao je upisati još devet dodira s loptom, a nakon razočaravajućeg nastupa Kane je priznao kako ovo nije bila njegova najbolja partija. 

"Ovo nije bila moja najbolja utakmica"; rekao je pa se dotaknuo odluke izbornika Garetha Southgatea da ga zamijeni u 74. minuti susreta.

"To je nogomet, izbornik je osjetio da bi to bila prava odluka, tako da to moram prihvatiti. Tako je, kako je", zaključio je Kane koji je odigrao sjajnu klupsku sezonu.

Zabio je 23 pogotka i dodao 14 asistencija, ali u dresu Engleske ga nikako ne ide.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider