Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Uskoro im stiže Hrvatska

Suparnici Vatrenih ne briljiraju: Englezi i Škoti se dosta namučili u generalkama za Euro

Brusi se forma za Euro, u akciji su ove nedjelje bile reprezentacije s kojima će se uskoro susreti izabranici Zlatka Dalića.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prije utakmice Belgija - Hrvatska, svoje generalne probe uoči Europskog prvenstva odradile su reprezentacije Engleske i Škotske, skorašnji suparnici u skupini D.

Pobijedili su jedni i drugi i to istim rezultatom i na isti način: uz dosta muke i puno neuvjerljivije u odnosu na ono što se od njih očekivalo.

Englezi su u Middlesbroughu s 1:0 pobijedili Rumunjsku. Pogodak odluke postignut je u 68. minuti, Marcus Rashford je realizirao jedanaesterac.

Deset minuta kasnije imali su još jednu priliku s bijele točke, ali Jordan Henderson je propustio povećati vodstvo Gordog Albiona, rumunjski vratar je obranio njegov pokušaj.

Škoti su bili gosti Luksemburga i pobijedili s 1:0. Poveli su u 27. minuti, strijelac je bio Che Adams.

U 30. su domaćini ostali s igračem manje jer je Vahid Selimović dobio izravni crveni karton, ali čitavih sat vremena s čovjekom više Škoti nisu uspjeli postići pogodak. Štoviše, Luksemburžani su im složili nekoliko neugodnih situacija pred njihovim golom...

 
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider