Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
srećom, bolje je

Dramatični trenuci nakon situacije s Eriksenom: Englezi otkazali presicu, UEFA nije znala hoće li se utakmice u nedjelju igrati

Dužnosnici UEFA-e su nam potvrdili da se u jednom trenutku razmatralo o odgodi utakmica u nedjelju, pa tako i one Engleska - Hrvatska.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nesretni slučaj u Kopenhagenu na Euru 2020., gdje je na utakmici Danske i Finske Christian Eriksen pao na teren i ostao nepomično ležati, a liječnici su se borili za njegov život, potresao je cijeli svijet. 

Odmah je otkazana press-konferencija engleske reprezentacije pred Hrvatsku. U trenutku nesreće nalazili smo se još na Wembleyju, gdje smo završavali tekstove nakon treninga hrvatske reprezentacije.

gol expired Nakon šokantnih scena na terenu, iz Danske ipak dobra vijest: "Eriksen je pri svijesti, razgovarao sam s njim" divider

Dužnosnici UEFA-e priopćili su nam u tim užasnim trenucima kako je i utakmica Engleske i Hrvatske pod upitnikom, ali se srećom situacija s danskim veznjakom popravila pa se i odustalo od nekih radikalnijih odluka.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider