Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
23 odabranih

Čitatelji portala GOL.hr poručuju Čačiću: Evo tko ne bi trebao putovati na Euro!

Izbornik hrvatske reprezentacije Ante Čačić večeras će UŽIVO na GOL.hr-u objaviti konačan popis putnika za Europsko prvenstvo u Francuskoj.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ante Čačić tijekom cijelog mandata na klupi Dinama svaku utakmicu iznenadio bi novinare i sportsku javnost s početnim sastavom. Nikada, naime, na travnjak nije izveo istu jedanaestoricu igrača. Hoće li biti iznenađenja na listi od 23 igrača koje će povesti na Europsko prvenstvo u Francuskoj? Nije isključeno!

Izbornik će objaviti popis večeras na press-konferenciji u 21 sat uz LIVE STREAM na GOL.hr-u!. Od 27 pozvanih na početne pripreme do sada je otpao tek mlađahni vratar Dominik Livaković.

Iako Čačić to izrijekom nikada nije obznanio, pretpostavlja se da je 20 sigurnih: Subašić, L. Kalinić, Vargić; Srna, Vrsaljko, Ćorluka, Schildenfeld, Jedvaj, Vida, Strinić; Modrić, Rakitić, Perišić, Brozović, Kovačić, Badelj; Mandžukić, N. Kalinić, Pjaca, Kramarić.

U ovom trenutku smatra se da su pod upitnikom šestorica - Ćaleta-Car, Antolić, Rog, Ćorić, Čop i Halilović – a trojica još moraju otpasti.

Tko su najizgledniji kandidati da se pretvore u višak? Ako pitate čitatelje GOL.hr-a, u travnju službeno najčitanijeg sportskog portala u Hrvatskoj, Domagoj Antolić, Duje Ćaleta-Car i Duje Čop trebali bi na godišnji odmor. Legendarnih11 Anketno pitanje bilo je: Tko po vama ne bi trebao biti među 23 putnika za Euro?
Od 16. do 31. svibnja glasovalo je ukupno 8868 naših čitatelja. Budući da se u trenutku sastavljanja ankete još nije pouzdano znalo da će Livaković otpasti te da će se Strinić od skoro otpisanog pretvoriti u sigurnog, njihova imena također su se našla na našem popisu.

Naši čitatelji najviše „negativnih glasova“ podarili su Domagoju Antoliću. 2877 čitatelja ili 32 posto onih koji su sudjelovali u anketi smatra da se Antolić ne bi trebao naći na konačnom Čačićevom popisu.

Na drugom mjestu je Livaković sa 1768 glasova (20 posto). Potom slijedi Ćaleta-Car sa 1082 „negativnih glasova“ ili 12 posto. Duje Čop prošao je tek nešto bolje s 986 glasova (11 posto). Slijede Ivan Strinić sa 879 glasova (10 posto) i Ante Ćorić sa 690 glasova (8 posto).

Čitatelji su najmanje „negativnih glasova“ dali Marku Rogu. Tek sedam posto njih smatra da Rog ne bi trebao putovati u Francusku.

Čačić je najavio da neće gomilati igrače na istim pozicijama pa se na temelju toga može zaključiti da će od šestorice upitnih otpasti barem dvojica iz različitih linija.

Rog nam se čini najsigurnijim putnikom za Euro, no nećemo gatati, pričekajmo službenu objavu.

Tko po vama ne bi trebao biti među 23 putnika na Euro?

Ukupno glasova:

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider